SAAPAD JALAST: Õige pea hakkas rahvasummast piiratud Rybakil nii palav, et ta võttis saapad ära ja lasi jalgadel «hingata». Püksid olid tal aga nii uued, et isegi hinnalipik veel küljes. Foto: Mati Hiis
Inimesed
9. märts 2010, 06:58

"Ma tahan, et kõik autogrammi saaks!"

Eile pisut enne kella 17 hakkas Rybak Solarise keskuse aatriumis autogramme jagama. Autogrammi, kallistuse ja lemmiku "Tere!" võrra rikkamate tüdrukute näolt säras vastu puhas õnn. Mõni lausa värises, pooleldi naerdes, pooleldi nuttes.

"See on mu lemmikpilt!" kilkas üks eufoorias tüdrukutirts kaameraga vehkides. Sabasseisjad täitsid kogu allkorruse. Ülekaalus olid alg- ja põhikooliealised tüdrukud. Ootajaile mängiti lindilt Eurovisioni hitti "Fairytale", mis Rybakile aga üldse meeltmööda polnud. "Pange see kinni!" palus ta, kui kohale jõudis. Algse kava järgi pidi muusik autogramme andma täpselt kella 17.30ni, kuid Rybak teatas: "Ma tahan, et kõik autogrammi saaks!" ja oli seetõttu nõus kontserdieelsest proovist loobuma. Ikkagi jäi paarkümmend autogrammitahtjat ilma, sest kontserdikorraldajad ei lubanud Rybakil rohkem aega kulutada. Kõige rohkem olid pettunud Tartust kohale sõitnud sõbrannad.