KAS PRINTSESS ONGI JUBA LEITUD?: «Ta on üks saates osalevaid tütarlapsi ja ma ei tahaks öelda, et meil juba mingisugune armusuhe oleks. Jätaksin selle saladuseks,» ütleb Belgia ärimees Dimi, kes asub juba märtsis läbi saatesarja «Unistuste printsess» otsima endale kallimat kogu eluks.
Uudised
1. märts 2010, 06:59

Kas unistuste printsess juba enne saadet leitud? (76)

"Ma ei oska veel öelda, kas see tütarlaps on minu uus kallim või mitte. See tüdruk on saatest "Unistuste printsess" ja meil oli väga romantiline õhtusöök.

Kas tegu on minu pruudiga, jätaksin ma sedapuhku veel saladuseks," ütleb uue hooaja saate "Unistuste printsess" võluv, kuid üksik härrasmees Dimitri Janssens, kes loodab telesaate kaudu leida armastuse kogu eluks.

Laupäeva hilisõhtul mööda Tallinna eliitrestorane kolades jäi Õhtulehe kaamerasilma ette saatesarja "Unistuste printsess" uue hooaja kangelane Dimi, kes einestas piltilusa tütarlapsega Tallinna koorekihirestoranis Chedy.

Enne poissmehel varrukast kinnisaamist õnnestus meil tabada üks Dimi silmarõõmudest – Maarja –, kelle sõnul oli tegu lihtsa õhtusöögiga ja seda, mis tema ja Dimi vahel on, ei taha ta saate huvides välja rääkida. "Dimi helistas mulle ja teatas, et on Tallinnas ja me otsustasime koos õhtust süüa. Ta on einestanud juba mitme saates osalenud tüdrukuga – mina pole ainuke, kellega ta oma vaba aega jagab," räägib piiga.

Küsimusest, kas Dimi on noore kaunitari südame juba vallutanud, põikleb Maarja kõrvale.

"Dimi on väga sõbralik, intelligentne ja suure südamega inimene. Ta on iga naise unistus," teab Maarja.

Dimi: tahan leida elu armastuse

Belgia ärimehel Dimil on olemas kõik, kuid pole vaid seda kõige olulisemat – armastust. Dimi on stiilne, päevitunud ja sportlik mees, kes juba aastaid tegelenud võitluskunstidega. Ta on romantik ja soovib leida õige naise just Eestist.

Dimi saabus Tallinna kolm päeva tagasi, kuid on juba praegu kõrvuni armunud. "Tallinn on väga ilus linn ja nagu ma varem oma tuttavatelt ja sõpradelt kuulnud olen, siis on siin ka väga ilusad tüdrukud – ma ei ole pidanud pettuma," kinnitab ta.

Põhjus, miks Dimi otsustas saatesarjas kaasa lüüa, on üks ja ainus – tal ei ole kallimat. "Üks inimene tegi mulle ettepaneku saates osalemiseks ja kuna ma olen vaba ja vallaline, siis võtsingi pakkumise vastu. Kuna ma reisin palju ja kohtun väga erinevate tüdrukutega, siis ma pole suutnud seda õiget leida. Nüüd, kui mul on aega suhteks, olen valmis seda kas või telesaate kaudu tegema." Dimi on kindlameelselt häälestunud ja usub, et just see saade toob tema ellu tõelise armastuse.

Dimi armastab merd ja kiireid autosid ning loomulikult oma tööd – ta on väga edukas mees, kel äri Belgias, Hongkongis ja päikselises Hispaanias.

Selline intelligentne, rõõmsameelne ja kindlustatud härrasmees võiks olla iga naise unistus, kuid miks ei ole siis Dimi leidnud veel seda õiget, kellega pere luua ja ühist tulevikku jagada? "Varem töötasin nagu hull hommikust õhtuni, kuid nüüd olen pool aastat elanud Hispaanias ja minu töökohustused võtavad päevast vaid paar tundi. Nüüd olen ma leidnud aega oma elu plaanida ja heita pilk ka tulevikku, kuhu peaks kuuluma kindlasti üks südamesõber," tunnistab Dimi ja teatab, et tema elus on olnud mitu suhet, pikim neist seitse aastat, kuid tõelist armastust, mida ta otsib, saab kogeda vaid kord elus.

Lubab, et oma armastatut ei peta

Dimi teab kindlalt, milline peab olema unistuste printsess, kellega ta on nõus oma saatust jagama.

"Minu tulevane kallim peab olema avatud meelega, lõbus ja tore. Ta ei tohi mulle peale panna mingisuguseid piiranguid, sest ma olen avastamishimuline ja tahan elult võtta kõike. Minu jaoks pole oluline, et mu naine käiks tööl, sest tal poleks selleks ka mingisugust otsest vajadust. Tahan naist, kes mõtleb nagu mina," kirjeldab Dimi lühidalt enda unelmate tüdrukut ja lisab, et tema jaoks on olemas vaid üks elu ja üks armastus, ning tema väljavalitu ei pea muretsema seepärast, et ta petetud saaks. "Ma pole kunagi sellist sorti mees olnud."