Inimesed
23. veebruar 2010, 07:07

Millega Joala tegeleb? Vastust teab vaid tuul (3)

Keegi ei püüagi piiluda Joala rahakotti, kuigi paljud küsivad, millega ta tegeleb ja millest elab. Paraku teab vastust vaid tuul.

"Kohtusin temaga umbes kaks-kolm aastat tagasi Postimehes ja küsisin, et mis ta teeb ja millest elab. Ja Jaska vastas, et on investeerinud õigetesse asjadesse. Erinevalt paljudest loomeinimestest on tal ka ärisoont," teab kirjanik Teet Kallas, kes oli nooruspõlves muusikuteringis oma inimene.

"Laulmine oli ta ainuke sissetulekuallikas ja ma tõesti ei oska öelda, millest ta nüüd elab ja hingab," imestab ka vanameister Valter Ojakäär.

Krediidiinfo andmetel kuulub Joalale Sindis seitse kinnisasja, mis kujutavad tegelikult Sindi kesklinnas asuvat maatükki, mille väärtuseks on asjatundjate arvates vähemalt paar miljonit. Vene ajal planeeriti sinna ehitada ridaelamud, kuid see plaan ei realiseerunud.

Kolm aastat tagasi müüs Joala maha oma osaluse nüüdseks uksed kinni pannud klubis Guitar Safari. Samal aastal teatas ta Õhtulehele, et tal on pealinna elust kõrini ja ta kolib maale, kuhu maja ehitas. Paraku pole teda viimastel aegadel ka maal nähtud. Vaid abikaasa Mairet.