"Seksis ja linnas" ekstravagantset geimeest Stanford Blatchi kehastav Willie Garson. Foto: Scanpix
Inimesed
17. veebruar 2010, 10:56

"Seksi ja linna" geimees adopteeris 8aastase poisi (39)

"Seksis ja linnas" Carrie geisõpra Stanfordi mängiv Willie Garson on jõudnud adopteerimisprotsessiga lõpusirgele.

45aastane poissmees oli enda sõnul juba pikemat aega lapsendamist plaaninud. Nüüd sai ta ametlikult Nathani-nimelise  8aastase poisi isaks.

Garson rääkis ajakirjale People, et oli Nathanit, keda ta juba ammu lapsendada tahtis, kohanud hiljuti Los Angelese adopteerimislaadal. Ta ei suutnud uskuda, et poisikest ikka veel adopteerimiseks pakutakse.

"See on nagu loomalaat - täiesti õudne. Väga karm. 16aastane paks ja kole poiss, kes ilmselt on juba kolmekümnel samasugusel laadal käinud, teab, et teda ei adopteerita. Nagu alati, võidab see, kes on nunnu."

Veebruarist peale elab isa-poja duo ühe katuse all. Garsoni sõnul on Nathan kenasti kohanenud. "Ta käib kolmandas klassis, mängib pesapalli, käib karates ja tal on terve punt sõpru."

Garson siirdub peatselt New Yorki uue "Seksi ja linna" filmi võtetele.  Ühtlasi hakkab ta mängima uues sarjas "Valgekrae".

Teletähe väidetavast homoseksuaalsusest on "Seksi ja linna" fännide seas ammu sahistatud. Seni on näitleja seda eitanud. Kuid tema tavatu peremudel paneb paljusid kulmu kergitama...