Kevin SmithFoto: Mavrixonline.com
Müstika
15. veebruar 2010, 10:24

Liiga paks: menurežissöör kupatati lennukist välja (25)

USA režissöör Kevin Smith jäeti nädalavahetusel lennukist maha, sest teda peeti liiga paksuks.

California siselennult kapteni käsul maha kupatatud Smith ("Jersey Girl", "Zac ja Miri teevad porri"), kelle uusima filmi "Cop Out" peaosas on Bruce Willis, on Southwest Airlinesi käitumisest šokeeritud.

Lavastaja kirjutas intsidendile järgnenud 24 tunni jooksul Twitteris üle 50 maruvihase sõnumi, kirjutab Us Magazine.

Smith seletas, et kapten oli teda turvariskiks nimetanud. "Ma tean, et ma olen paks, aga kas kapten Laysathil oli tõesti õigust mind lennukist maha visata, kui ma juba istusin?" raevutses kineast oma kontol, mida jälgib üle 1,6 miljoni filmifänni.

Lennufirma palus raevunud režissöörilt esmalt Twitteri kaudu vabandust ning postitas pühapäeva pärastlõunal oma blogisse pikema avalduse. Avalduses nenditi, et Smith ostab tavaliselt Southwest Airlinesi lennukisse kaks istekohta, sest ühele ta istuma ei mahu.

Seegi kord oli režissöör soetanud kaks piletit, kuid otsustanud siis varasema lennuga minna, millele oli pakkuda üksainus pilet.

"Kui klient ei saa mugavalt käetuge alla lasta ning võtab enda alla osa kõrvalistmest, oleks tema kõrvalreisijal väga ebamugav," seletas Southwest Airlines, lisades, et selline olukord võib hädamaandumisel ohtlikuks osutuda.