Tele
8. jaanuar 2010, 20:07

Tänane kodukokk põrus täiega

Lugu muudetud 27. novembril 2019 vastavalt Õhtulehe reeglistikule ja Õhtulehele laekunud avaldusele.

Tänases "Õhtusöök viiele" saates oli kokkaja rollis selle nädala saate pesamuna, 17-aastane K. K., kes jäi paraku nädala kokkuvõttes viimasele kohale. Võitjaks osutus aga hoopis Kelly Maasikas.

17-aastane, kuid sellegipoolest emaseisuses olev K. K. õpib Tallinna Majanduskoolis kokaks, kuid unistab rajada oma restorani. K. K. lemmiköök on Tai oma.

K. K. rääkis söögitegemise vaheajal kolelugusid oma kokkamise kogemustest, kus ta oli näiteks praktikal kohas, mis oli väga räpane ning kus mahakukkunud pihvid viidi südametunnistuse piinadeta klientidele.

K. K. valmistas täna õhtul pearoana lasanjet ja verikäkki ning magustoiduks valmistas ta ilmatu peene nimega ollust.

Kõige veatumalt temal söögitegemine välja ei kukkunud. Nii ebaõnnestus tal mädarõikakreem ja samuti hakkas ta magustoitu valmistades vahukoore asemel vahustama kohvikoort ning K. K. unustas magustoidule lisada ka jahu.

Maitsjate hinnangul oli verikäkk nätske ning Kelly Maasika sõnul oleks võinud ka salatit seal rohkem olla. Üldiselt sai K. K. looming vaikse nurina osaliseks, ainsa erandina toodi positiivselt välja lasanjet. Erilise kriitika osaliseks sai K. K. valmistatud magustoit.

K. K. kogus täna õhtul vaid 13 punkti, saavutades nädala kokkuvõttes auhinnatu viimase koha.