Inimesed
1. detsember 2009, 09:40

R2 Unistuste Bändi esimesed liikmed on Boris Hrebtukov ja Henno Kelp

R2 Unistuste Bändi esimesed liikmed on valitud! Trummariks sai Boris Hrebtukov (The Sun) ja basskitarristiks Henno Kelp (Terminaator, Pantokraator, Ka-Funky). Unistuste Bändi valitakse neljandat korda Eesti läbi aegade suurima muusikaküsitluse R2 Aastahiti raames. Sellel nädalal selgitatakse klahvpillimängija ja kitarrist.

Sellel aastal Unistuste Bändi basskitarristiks valitud Terminaatori, Pantokraatori ja Ka-Funky liige Henno Kelp arvab, et on meeldiv, kui su tegemisi märgatakse ja positiivselt hinnatakse.

"Mis muud ma öelda oskan, kui et aitäh teile mulle osutatud au eest! Siinkohal tahan tänada kõiki Terminaatori, Pantokraatori, Ka-Funky loomingu austajaid ja muusikasõpru. Loomulikult minu suured tänud headele kaaslastele-sõpradele eelnimetatud bändidest ja muidugi ka muusikutele ja produtsentidele, kes on usaldanud mind ja kutsunud osalema oma projektides ja ettevõtmistes. Aastahiti üritus on igati hea tahte üritus tunnustamaks muusikuid läbi raadiokuulaja kõrva. Unistuste Bändi valimine on jällegi hea võimalus tunnustada ja tuua nö pildile ka vahest ehk kuulaja jaoks tagaplaanil olevad instrumentalistid/instrumendid (bassi-, trummi, sündimehed). Ja mulle on suur au olla sellise bändi liige!"

Sellel nädalal selgitatakse Unistuste Bändi klahvpillimängija ja kitarrist, nädal hiljem aga mõne muu pilli mängija ning laulja. Enneolematu Eesti ansambel rahva lemmikutest pannakse R2 Aastahiti raames kokku neljandat aastat.

Pane tähele - koosseis peab olema uhiuus, nii et hääletada saab ainult nende poolt, kes pole varem kuulunud Unistuste Bändi koosseisudesse aastatel 2006-2008. Eelnevatel aastatel on Unistuste Bändis klahvpilli mänginud Tomi Rahula, Koit Toome ja Katrin Siska, kitarristideks on olnud Elmar Liitmaa, Mihkel Mõttus ning Robert Vaigla.

Unistuste Bändi täielik koosseis selgub detsembri keskel. R2 Unistuste Bänd 2009 astub üles esimest ja viimast korda R2 Aastahiti gaalal 2. jaanuaril 2010 üllatusliku looga. Otseülekanne Raadio 2-s ja ETV-s.

Muusikaajalugu muuta ning hääletada saab internetis aadressil www.r2.ee/aastahitt