Janne Saar puhkab LA-sFoto: Meelis Tomson
Inimesed
13. november 2009, 14:35

Janne Saar läks Los Angelesse mitmeks kuuks puhkama (71)

Tüdrukutebändist sirgunud lauljanna Janne Saar on Eestimaa tolmu jalgelt pühkinud ning kanda kinnitanud seitsme maa ja mere taga Los Angeleses, kus enda sõnul naudib iga päeva ja hetke, kuna tegemist on tema lemmikkohaga maailmas.

"Olen juba ammu plaaninud LA-se tagasi tulla, hoogu ei pidanud võtma," rääkis oktoobris USAsse lennanud Janne veebikeskkonnale Gossip.ee.

Hetkel laulmises väikest pausi pidav Janne läks LAsse peamiselt puhkama, ringi vaatama ning sõbranna Carola Madist vaatama. "Peatun Carola Madise juures ja tagasi tulen arvatavasti detsembris," rääkis Janne. "See on eelkõige puhkus ja maailma avastamine minu jaoks. Laulmisega tegelen enda lõbuks."

Oma Los Angeleses viibise ajal on Janne käinud juba ka kuulsal Playboy Halloweeni peol, mida peetakse igal aastal Hugh Hefneri mansionis Bel Airis. "See oli huvitav kogemus. Ma läksin sellele sündmusele neutraalsenda, ootusi ei olnud. Mulle meeldis, et kõik oli väga hästi organiseeritud ja et inimesed olid oma kostüümidega vaeva näinud," kirjeldas Janne uut kogemust.