Inimesed
12. november 2009, 00:00

Marvi Vallastest sai reisilaeva muusikalistaar (30)

Lauljatarist ilmatüdruk Marvi Vallaste on oma tegemised mõneks ajaks maalt merele kolinud. «Saan näidelda, tantsida ja laulda maailmakuulsaid muusikalilugusid,» on Marvi, kellest on saanud Tallinna–Stockholmi liinilaeval muusikalistaar, oma uue rolliga rahul.

Läänemerel seilab Marvi kokku kaks kuud. Selle aja jooksul annab neiu 15 muusikališõud. «Näitlemine ja tantsimine on minu jaoks täiesti uus kogemus – iga päevaga avastan ennast üha rohkem ja seda just positiivsest küljest,» räägib neiu, kes on lavanärvi ja eetrikogemust saanud nii Eesti erinevatel lavadel lauljana kui ka Kanal 2 uudistemagasini «Reporter» ilmateadustajana.

Laevakogemust juba neli aastat

Vallaste sõnul unistab ta, et ka tulevikus end rohkem näitlemisele pühendada saaks. «Ma tahaksin selle teatri- ja muusikalimaailmaga tihedamalt seotud olla, kuna tunnen, et see pakub mulle väga palju. Samas tunnistan endale ausalt, et laevaprogramm on minu jaoks ainult üks pisike etapp, millest edasi võib palju juhtuda,» ütleb ta.

Marvi sõnul on laevamuusiku elu positiivsed küljed need, et saab enda kohta rohkem teada ja oskust, kuidas erisugustes situatsioonides hakkama saada. «See on ju ikka nii, et erinevad keskkonnad annavad rohkem kogemusi. Pealegi on kindlasti ju mõnus üle päeva Stockholmi tänavatel jalutada ja sealse eluga tutvuda,» kiidab Marvi laevamuusiku elu.

Siiski pole laeval töötamine lauljatari jaoks uudne kogemus: varem on neiu parvlaeval töötanud tervelt neli aastat.

Lisaks Marvile võib Stockholmi liini laevalaval näha mitmeid Eesti säravaid artiste, kelle hulgas on näiteks Bert Pringi, Kethi Uibomägi, Anne Veesaar, Mikk Purre, Keit Triisa, Ly Lumiste ja Richard Saumjan, kes kõik koreograaf Kristin Pukka valvsa pilgu all erinevaid muusikalihitte esitavad.

Etendustesarjas «Baltic Queen: The Sound Of Broad-way» võib kuulda meloodiaid ja näha šõunumbreid maailmakuulsatest muusikalidest «Hairspray», «Mamma Mia», «Wicked», «Dreamgirls», «Chicago», «The Phantom of the Opera» ja teistestki.