EI TAHA EESTISSE!: «Pigem jagan Los Angeleses sõbrannaga korterit, kui elan Eestis üksi oma majas Nõmmel,» ütleb Carola Madis. Foto: Isaac Matthew
Inimesed
28. oktoober 2009, 00:00

Carola Madis: meelitan USAs maailmastaare Eestit külastama (44)

"Olen alati kõikidele rääkinud, et Eesti on väga ilus riik. Olen muljetanud neile vanalinnast ja Eesti ilusatest tüdrukutest. Kuna olen Eestis giidina töötanud, on mul meeles pisiasjad, millest neile rääkida ja millega neid Eestit külastama meelitada," räägib seltskonnakaunitar Carola Madis, kes juba üle aasta elab USA päikese all.

Carola teeb oma reporteritööd täpselt sealt, kus ta parasjagu viibib, ja rändamine mööda Ühendriike teda ei sega. "Ma töötan Kanal 2 reporterina, olen Playboy Eesti hingekirjas ja teen tööd Raadio 2 jaoks. Iga teisipäeva hommikul olen ma Raadio 2 otse-eetris värskete kõmu-uudistega otse Hollywoodist või kus iganes ma tol hetkel viibin," räägib Carola. "Paljusid uudiseid, mida eestlastele edastan, ei teata isegi siinsetes USA portaalides," lisab ta.

"Siiani olen hakkama saanud – luksuses ma ei ela, kuid mul on kõik eluks vajalik olemas ja ma olen siin väga õnnelik," on Carola rahul. "Pigem jagan Los Angeleses sõbrannaga korterit, kui elan Eestis üksi oma majas Nõmmel," ei kahetse neiu kordagi, et Eestimaa tolmu jalgelt pühkis.

Kõlakad teevad nalja

Carola on varem intervjuudes maininud, et üks põhjusi, miks ta Eestist põgenes, on siinsete inimeste õelus. "Mul käib siin Eestist väga palju sõpru külas ja iga kord tuleb keegi, kes räägib mulle uusi kõlakaid," kihistab ta naerda. Veel hiljaaegu räägiti näiteks Madise palavast armusuhtest kuuma mustanahalise mehega, kuid Carola lükkab kõik sellised jutud ümber. Ta toobki võrdluseks selle, et USAs elavad eestlased ei mõtle lugusid välja, vaid hoiavad kokku.

Carola Madise sõnul on aasta Ameerika Ühendriikides laiendanud tema maailmavaadet ja muutnud ellusuhtumist. "Ma tunnen, et näen suuremat pilti. Olen ka aru saanud, et paljud asjad, mida pidasin vajalikuks enne, pole üldse nii vajalikud ja piisab vähesest, et olla õnnelik. Just pisiasjad teevadki mind kõige õnnelikumaks. Olen ka aru saanud, et aeg läheb ikka meeletul kiirusel ja iga hetke tuleb nautida. Kui sul on unistus, siis tee iga päev midagi selleks, et sellele unistusele lähemale jõuda, pole mõtet oodata!"