Inimesed
9. september 2009, 00:00
Vaata galeriid!

Ilukirurgiasõltlased Hollywoodis (8)

Kes naisstaaridest on kulutanud iluoperatsioonidele 44 miljonit krooni? Kes on suurendanud oma rindade A-korvi hiidtissiks? Kelle näo on vale silikoon ära rikkunud? New York Daily News paljastab Hollywoodi plastnaised ja iluopisõltlased.

Pammy jant silikoonrindadega

Kui Pamela Anderson 1985. aastal Kanadast Hollywoodi kolis, et näitlejaks saada, nägi ta välja nagu iga teine naabritüdruk. Aga vahetult enne esimest Playboy-pildistamist 1989. aastal andis Anderson järele rinnasuurendamissoovile. Pamela sai silikoonivabaks alles kümme aastat hiljem, 1999. aastal, kui tal kerged tervisehädad ilmnesid. Viis aastat hiljem laskis ta kunstrinnad aga tagasi panna.

44 miljoni krooni eest ilu

Seltskonnategelane Jocelyn Wildenstein on kuulu järgi

kulutanud iluoperatsioonidele juba neli miljonit dollarit ehk umbes 44 miljonit Eesti krooni. Talle tehtud kosmeetilised protseduurid on hõlmanud näiteks silikoonsüste huultesse, põskedesse ja lõuga ning näonaha pinguldust ja silmaümbruse "ümberehitust". Kõik selleks, et säilitada noort ja värsket välimust.

Donatella salatseb

Plaatinablondid juuksed? Olemas! Heleoranž päevitus? Olemas! Pingule tõmmatud nahk? Kindla peale olemas! Kuigi disainer Donatella Versace ei ole avalikult ühtegi kosmeetilist protseduuri tunnistanud, sahistatakse, et ta on kohendanud nii nina, huuli kui ka rindu. Ja loomulikult pinguldanud näonahka.

Ilulõikuste ohver Presley

Elvis Presley ekskaasa Priscilla Presley on üks 2008. aasta märtsis vussi läinud iluoperatsioonide ohvreist. Talle ja nii mõnelegi teisele Hollywoodi staarile süstis näkku ohtlikku silikooni noor Argentina "arst" Daniel Serrano, kes hiljem mõisteti süüdi kõlbmatute ravimite tarvitamises, kuid Priscilla tuksikeeratud nägu see ilusamaks ei muuda.

Joan Rivers putitab nägu

76aastase näitleja Joan Riversi näos ei ole vähimatki kortsukest. "Minu moto on: parem astugu vanast autost välja uus nägu, kui et uuest autost tuleb välja vana nägu. Kuluta oma raha enda peale!" on tema soovitus. Ja ise on ta seda kindlapeale teinud. Rivers on maksnud suuri summasid silmaoperatsiooni, kahe näopingulduse, vähemalt ühe ninaoperatsiooni ja lugematute Botoxi-annuste eest.

Dolly Partoni kaubamärk – ülisuured rinnad

Legendaarne kantrilaulja Dolly Parton, kes on võrdselt kuulus 40DD suuruses rindade ja oma muusika poolest, on arvukate iluoperatsioonide tegemist avalikult tunnistanud. "Kui ma näen, et midagi lotendab ja lohiseb, siis ma lasen seda koomale napsata ja kokku imeda. Miks ma peaksin välja nägema nagu vana laudakoer, kui ma saan ka teisiti?!" meeldib Partonile oma välimuse kohta nalja heita.

LaToya Jackson kõpitseb nina

LaToya Jacksoni nina on saanud peaaegu sama palju vatti kui tema venna Michael Jacksoni oma. Kuigi LaToya ütleb, et pole kunagi ninaopertsioonil käinud, on selgesti näha, kuidas ta nina aja jooksul märkimisväärselt õhemaks on muutunud. Ühtlasi kahtlustatakse, et ta on lasknud ka kulme tõsta.

"Kõik minu juures on võlts..."

End maailma esimeseks supermodelliks nimetav Janice Dickinson on avalikult tunnistanud, et tema sõltuvus iluoperatsioonidest on nõudnud üle 100 000 dollari ehk üle miljoni Eesti krooni. 53aastane Dickinson on kohendanud nii rindu kui ka kõhtu, muutnud lopsakamaks huuli, pinguldanud kaela- ja näonahka, teinud rasva-imu ja palju muud. Tema autobiograafiagi kannab pealkirja "Kõik minu juures on võlts... Ja ma olen ideaalne".

Lil’kim ei tunnista

Räppar Lil’Kim on oma iluoperatsioonidega eriti tähelepanu pälvinud pärast seda, kui ta 2005. aastal valetunnistuse pärast vangi pandi. Kuigi ta ise sel teemal sõna ei võta, pajatab meedia, et taas vabadusse pääsenud, laskis ta paigaldada rinnaimplantaadid, teha ninaoperatsiooni ja kulme tõsta. Sahistatakse isegi, et ta olevat lasknud teha operatsiooni, et nahka valgemaks muuta.

Jordani rinnaralli

Briti pesumodell ja reality-staar Katie Price alias Jordan on tuntud oma hiidtisside poolest. Ta on ka tunnistanud, et kulutas peaaegu pool miljonit Eesti krooni oma hammaste uue kattekihi peale. Samuti on kolme lapse ema Price siiani avalikult rääkinud, kuidas ta aastate jooksul oma rinnad A-korvist G-korvini ja siis jälle tagasi D-korvini opereerida laskis. Lisaks hiidtissidele on Jordan läbi teinud ninaoperatsiooni ning lasknud kohendada nägu ja huuli.