Elvis Foto: All over press
Inimesed
1. september 2009, 00:00

Elvise asemel maeti vahakuju ja Monroed nähti hiljuti rannas? (9)

 

Paljud rokikuninga Elvise fännid on tänini veendunud, et nende ebajumal ei surnud 1977. aastal, vaid on tänini täie tervise juures. Kaks tundi pärast Elvise surmateadet olevat temaga kangesti sarnanev mees ostnud pileti Buenos Airesesse John Burrowsi nime all – John Burrowsi oli staar mitu korda oma varjunimena kasutanud. Maha olevat maetud hoopis Elvise vahakuju. Kahtlust lisavat seegi, et hauakivil on laulja keskmine nimi Aron kirjutatud kahe a-ga. "Tema isa poleks lasknud sel sündida," kirjutab üks vandenõuteoreetik. Päris Elvis oleks kindlasti maetud tema soovi kohaselt ema kõrvale. Aastate jooksul on tuhanded inimesed väitnud, et on Presleyt maailma eri otstes näinud. Ühe teooria kohaselt töötab rokkar USA narkokuritegude agentuuri salaagendina ning see põhjendab ka tema sagedast reisimist. Ent Presley lahangu teinud arst viskab võllahuumorit. "Lahangut tehes eemaldab arst südame, aju ja teisi elutähtsaid siseorganeid ning uurib neid. Nende elutähtsate organite kättesaamiseks tuleb arstil teha mitu sisselõiget. Kui Elvis enne minu lahangut surnud polnud, siis pärast oli ta päris kindlasti surnud!"

Jim Morrison

Pariisis elades heroiini üledoosi surnud Morrison rääkis viimastel eluaastatel unistusest elada Aafrikas. Seal pidas kallis kadunuke vastu vaid pool aastat ja naasis siis kodumaale USAsse. Sahistatakse, et Harry Potteri raamatute autor on tegelikult Morrison.

Tupac Shakur

1996. aastal pärast Tysoni-Seldoni poksimatši möödasõitvast autost maha lastud räppar pidavat nautima vaikset elu ilma kuritegelike gängide vägivallatsemiseta. Ta elavat Hondurases ja kirjutavat valenime all luuletusi.

Marilyn Monroe

Ka 1962. aastal salapärasel kombel surnud Marilyn Monroe olevat tegelikult elus. Ta ei võtnud unerohu üledoosi ega John ja Bobby Kennedy ei lasknud teda tappa – vastupidi, nood olevat aidanud oma armukese surma lavastada. 83aastast Marilyni olevat tänavu juunis kohatud Hawaii erarannas. "Issand olgu mulle tunnistajaks, ma nägin Marilyn Monroe’d ja ta on elus," kinnitab 54aastane Jenny Kramer Smith vandenõuteoreetik Derek Clontzile.