ISA JA TÜTAR: Tatum ja Ryan O'Neal 2003. aastal oma ühisfilmi "Paberkuu" 30. aastapäeva eriseansil.Foto: All Over Press
Inimesed
4. august 2009, 11:08

Ryan O'Neal lõi Fawcetti matustel oma lihasele tütrele külge (4)

Ryan O'Neal tunnistab värskes Vanity Fairis, et tema ja tütar Tatum on teineteisele täiesti võõraks jäänud.

O'Neal kohtas tütart oma endise elukaaslase, "Charlie inglite" tähe Farrah Fawcetti matustel ega tundnud teda ära.

"Olin just kirstu surnuautole pannud ja vaatasin selle eemaldumist, kui üks kaunis blond naine minu juurde astus ja mind kallistas. Küsisin temalt: "Teil napsi on? Teil auto on?" Tema ütles: "Issi, see olen ju mina, Tatum!" Üritasin võhivõõra rootslannaga nalja visata ja see osutus mu tütreks. Haige värk."

Tatum ütleb, et isa käitumine ei löönud teda verest välja. "See võtabki meie suhte kokku," ütleb näitlejanna, kes võitis kümneaastaselt Oscari filmi eest "Paberkuu", kus ta koos isaga mänginud oli. "Mõelge, mida tahate. Me polnud teineteist õige mitu aastat näinud ja isa on alati naistemees olnud."

Kui Tatum oma heitlikust lapsepõlvest raamatu kirjutas, sattus O'Neal raevu. Naise sõnul oli tema isal täielik õigus vihastada: "Ükski lapsevanem ei taha, et võsuke nende alatused kirja paneb. Aga see, mida ma raamatus kirjutasin, oli tõsi. Olen maadelnud narkootikumidega, aga olen tugev ja iseseisev inimene ja võitlen enda eest."

Kui Ryan ja Farrah kokku kolisid, oli O'Neali tütar 16aastane. "Pärast seda nägin oma isa ainult aeg-ajalt ning mul kulus tükk aega, et sellest üle saada," räägib Tatum. "Kas mina käituksin oma lastega nii? Ei. Aga ma ei pea seda Farrah' süüks. Ma pidasin teda siiralt innustavaks ja ilusaks ja heaks."

Tatum lisab, et see kõik on minevik, mille ta on seljataha jätnud. "Olen nüüd vanem ja ma andestan isale."