KIIRROMAANIST SÜNNIB LAPSUKE: 24aastane modell Samantha Burke avastas pärast põgusat seksisuhet filmistaar Jude Law’ga, et ootab temalt last. Foto: mavrixolnline.com
Inimesed
3. august 2009, 00:00

Jude Law’ tulevase lapse ema leitud! (1)

Kui megastaar Jude Law lõpetas talvel New Yorgis filmi "Sherlock Holmes" võtted, kergitas ta viisakalt kaabut 24aastase näitlejahakatise poole, kellega tal oli Suures Õunas põgus armulugu olnud. Adjöö, kaunitar! Ent viimane sõna jääb Samantha Burke’ile. Ta on Law’st kuuendat kuud rase.

Varem modellitööga leiba teeninud Samantha nimetab internetiprofiilis oma kirgedeks moodi ja fotograafiat. Oma suurimaks unistuseks peab ta näitlejakarjääri. Ent nüüd tuleb Samanthal oma helesinised unistused vähemalt mõneks ajaks maha matta, kirjutab ajakiri People. Eelmisel nädalal teatas 36aastane Jude Law’ oma pressiesindaja kaudu, et talle sünnib mullusest armusuhtest sel sügisel järeltulija. Plahvatas skandaal: kes küll võib olla see saatuslik naine, kes paraja seelikukütina tuntud superstaari neljandat korda isaks teeb? Nüüdseks on Samantha oma advokaadi vahendusel kinnitanud, et tema kannabki Law’ last. Abielust oma eksnaisega, näitleja ja moekunstniku Sadie Frostiga on Jude’il kolm last.

Kõva meestelemmik ja peopiiga

Brünett Samantha tutvus Law’ga New Yorgis näitlemiskursustel. Kuid Suurde Õuna ta kauaks ei jäänud ja naasis kodulinna Pensacolasse Florida osariigis – nüüd juba rasedana. Kuigi Samantha ema jõudis ajakirjanduses pasundada, et beebiootel tütrel pole lapse isast vähimatki abi olnud, tõttab kaunitar pressiteates kinnitama, et Law on teda igati toetanud. Raugematut toetust ja abi peagi sündivale maimukesele lubas pressiteate vahendusel ka näitleja ise. Sõprade sõnul oli Samantha rasedusest elevil ja kuulutas kõigile, et sündimas on tüdruk. Fotosid oma kasvavast kõhukesest demonstreeris ta uhkelt interneti suhtlusvõrgustikus Facebook.

Samantha ise keeldub ajakirjandusega lõppenud armusuhtest Law’ga ja rasedusest rääkimast. 23aastase naabrimehe sõnul on ta äärmiselt sümpaatne piiga, kes on kurameerinud paljude meestega ja kõvasti pidu pannud. "Samantha pole iialgi kellegagi inetult ega ülbelt käitunud. Minu vastu oli ta alati kena," ütleb ta ajakirjale People.

Näitsik olevat lahkunud Floridast, et modellina tööd leida. Samantha on moešõudel näiteks ujumistrikoosid demonstreerinud. Ent paisuva kõhu tõttu oli tal New Yorgist naastes järjest raskem tööd leida. "Siin ei teadnud peaaegu keegi, et tal Jude Law’ga armusuhe oli," ütleb naabrimees. "See oli hästi hoitud saladus."

Samantha advokaat on teada andnud ka mõne kuu pärast sündiva pisipiiga nime: Sophia. "Jude ja Samantha on endiselt keskendunud lapse tervisele ja heaolule ning tänavad teid, et te austate Samantha privaatsust sel erilisel ajal," manitseb pressiteade uudishimulikke õnnistatud seisus naist rahule jätma.