UUS IMAGO: Staarisaatest geeliga sätitud soengutega silma jäänud Rivo Kingi on pea kiilaks ajanud. Foto: Indrek Galetin
Inimesed
1. august 2009, 00:00

Rivo Kingi superstaarisaatest: kuulsuselaviin lämmatas mind! (48)

"Peate leppima sellega, et alates hetkest, kui te sinna saatesse lähete, on teist saanud avaliku elu tegelane ja iga teie sammu jälgitakse," ütleb Rivo Kingi, kes saates "Eesti otsib superstaari" oli kuulsuselaviini all lämbumas.

Saates "Eesti otsib superstaari" esimesel hooajal naistemagnetina silma paistnud Rivo Kingi sõnul võib äkiline meedia tähelepanu olla esialgu väga hirmutav. "See tuleb üllatusena, kui selline meedia tähelepanu järsku peale tuleb ning fännid lausa nurka suruvad, et autogramm kätte saada. Algul olin päris hämmingus, sest midagi sellist pole minuga varem toimunud. Ma ei osanud oodata, et üleöö selline kuulsus pähe sajab, aga eks see ole reality-staaride saatus ning sellega tuleb harjuda. Nüüdseks on asjad maha rahunenud ning saan vabamalt elada," kommenteerib Kingi staarisaate telgitaguseid.

Kingi bändil nime veel pole

Saates osalemine on staarihakatise elu kõvasti kergemaks teinud – nimi maksab! "Kui ma kellegi poole pöördun, siis teatakse, kellega on tegu ning mind võetakse kuulda. See on hea tunne! Siiani pole keegi mu ees ust kinni löönud," kiitleb 22aastane Rivo. Tänu eri pakkumistele ja võimalustele on ta saanud tegelda sellega, mis on talle kõige südamelähedasem.

"Oma bändis mängin ma sünti ja laulan. Bändi oleme tõsisemalt teinud nüüd umbes pool aastat. Nime meil veel ei ole, aga küll selleni ka jõuame – hetkel on lugude kirjutamine tähtsamal kohal," nendib Kingi.

Muusikuelust unistanud Kingi on hakanud Gash Mo nime all tegema ka elektroonilist muusikat. "Electro house’i teemat hakkasin ma ajama umbes aasta tagasi, seega olen selles žanris alles värske tegija. Kuid tunnen, et aasta jooksul olen ma meeletult arenenud ning juurde õppinud. Ka tagasiside on olnud väga positiivne – panused sellele projektile on suured. Enamik lugusid on veel instrumentaalsed, kuid esimese singli jaoks käib juba laulja otsimine. Ei julge veel lubada, millal midagi raadiotesse võiks jõuda, kuid loodan, et see juhtub kuskil sügisel."

Aitas Bedwettersil tippu jõuda

Edaspidi loodab Kingi täiendada ka oma DJ-oskusi. "Kuna muusika, mida ma Gash Mo nime all teen, sobib eelkõige klubidesse, siis kindlasti on selle lahutamatu osa plaadikeerutamine," ütleb Kingi, kes kujutleb unelmates end juba DJ-na rahvamasse hullutamas.

Paljud võib-olla ei teagi, et Bedwettersi tunnuslugu "Dramatic Letter to Conscience", millega nopiti MTV noore tulija auhind, oli just Kingi kirjutatud. Samuti on Kingi sätitud elektroonilist heli kuulda Bedwettersi värskel esikalbumil "Meet the f#cking Bedwetters". "Album on valmis ja minu osalus seal oli üsna suur. Minu ideedepagasist tulid sellised lood, nagu "Someone Worthless", "Source of Inspiration" ja "Just In Case’i" algversioon. Ühtlasi korrigeerisin ma ka paljusid teisi lugusid ja ka elektroonika on suures osas minu välja mõeldud. Olen uhke nii nende kui ka enda üle, sest tulemus sai tõsiselt hea!" kiidab Kingi. Praeguseks on tema koostöö Bedwettersiga aga lõppenud.

Emoteema on minevik

Juba staarisaate ajal hullutas mees oma soengutega tüdrukuid. Geelipeana ristiti Rivo isegi Eesti emode esinäoks, sest tema soengud said paljudele musta riietuvatele noorukitele eeskujuks.

"Eks see emoteema rohkem selline pubekate värk ole. Mina ilmselt kasvasin sellest välja. Kui nüüd tagantjärele mõelda, kui palju aega ma nende juuste hooldamise peale kulutasin, siis ikka jube mõnus on ilma juusteta olla," hõiskab muusik.

Staarisaatel on ka halbu külgi

"Hea külg on superstaarisaatel kindlasti see, et te saate aru, milleks te võimelised olete – saates peate andma endast maksimumi," jagab Rivo Kingi oma saatekogemusi. "See on hüppelaud edasiseks karjääriks, isegi kui te saadet ei võida. Saate suurel hulgal unustamatuid kogemusi ja palju uusi tuttavaid. Halb külg on see, et terve saate ajal on tõsine närvipinge. Sellele tuleb lihtsalt vastu panna. Kes vastu ei pane, see on läinud!

Joosep Järvesaar: Rivol on hitivaistu

Bedwettersi solist Joosep Järvesaar ütleb, et Rivol on kõik heaks muusikuks saamise eeldused olemas. "Kahju, et see superstaarisaate kisa ja kära tema parimad anded on varjutanud. Lugude produtseerimisel ja kirjutamisel on Rivo tõeline spets ja tal on see hitivaist. Peale selle on ta väga heasüdamlik ja sõbralik semu," kiidab Joosep Rivot taevani. 

Rivo Kingi muusikaliste tegemistega saab tutvuda SIIN!