Inimesed
13. juuni 2009, 00:00

Vallaste «Reporteris» tagasi

«Tahaksin uskuda, et minu töö «Reporteris» ei ole läbi. Teleekraanil näeb mind kindlasti veel – rollis on vaid küsimus,» sõnab mai lõpul Kanal 2 «Reporteris» ilmatüdruku ameti maha pannud Marvi Vallaste .

Mai keskel teatas laulja Marvi Vallaste, et tema enam «Reporteris» ilmateadustajana ei jätka. «Põhjuseks oli tegelikult minu kontsertide rohkus, juulis olen pea iga päev kusagil Eestimaa paigas esinemas,» sõnab Marvi.

Kuu aja eest ütles Vallaste Naistelehele, nagu oleks lahkumise põhjus see, et ilmatüdrukud peavad suvel ekraanile ilmuma bikiinides. «Eks see mõte sündis «Suvereporteri» meeskonnal siis, kui ennustati kuuma suve.

Senine ilm on aga näidanud, et pole see suvi nii kuumalt alanud midagi. Elame – näeme. Kui on vaja bikiinides ekraanile tulla, eks siis ole näha, kes nendes ilmub.»

Praegu teeb Vallaste teletööst siiski pausi, viimane eetripäev oli 28. mai. Kas ta jätkab sügisel või juba augustis, ei tea tema ega ka Kanal 2. «Ootame, kuni suvised tegemised kõigil toimetatud saavad. Usun, et Marvit näeb meie ekraanil tulevikus veelgi,» lausub kanali avalike suhete juht Heili Klandorf.

Vahepeal oli juttu Marvi sõidust USA mainekasse Berklee muusikakolledžisse. Seegi asi on esialgu lahtine. «Sel sügisel jään Eestisse, et teha valmis oma esimene plaat.»