AVALIK ROMANSS: Väidetavalt ei taha Margus Reinsalu, et poeg Oliver end ühes Liisiga pildistada laseks, ent eelmisel nädalal unustas paarike Martini reklaamüritusel sohvabaaris Pärl piltniku eest pageda. Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
13. mai 2009, 00:00

Liis Lassi tulevane äi pole poja pruudiga rahul? (144)

Lähedase allika sõnul keelab suurettevõtja Margus Reinsalu poeg Oliveri pruudil Liis Lassil Indrek Galetini fotonäitusele "Amour – Loomade eri" minevat pilti, millel too kassiga poseerib, koos teiste näitusefotodega heategevusoksjonil müüki panna.

Seltskonnategelase Liis Lassi eraelu on võrreldav seebiooperiga: alles oli ta lahutamatu muusik Elmar Liitmaast, siis tõmbas tähelepanu miljardärist ärimehe Margus Reinsalu pojaga miilustades, vahepeal aga jõudis keskerakondlase Lauri Laasiga presidendiballile. Pärast poleemikat tekitanud vastuvõttu tunnistas Lass, et on paaris Oliver Reinsaluga, kellega haub juba kihlumisplaane.

Vanemad pole rahul

Lähedase allika sõnul ei ole Margus Reinsalu ja tema abikaasa Külli aga oma noorima poja pruudiga rahul. "Nad on Oliveril ära keelanud end meedias koos Liisiga näidata. Näiteks ei luba nad Oliveril isegi seltskonnaüritustel koos Liisiga fotograafidele poseerida," teab allikas.

Peale muu keelavat suurärimees Liisil fotograaf Indrek Galetini järgmisel nädalal avatavale näitusele "Amour – Loomade eri" minevat pilti, millel too oma kassiga poseerib, juunis heategevuslikul oksjonil müüki panna, nagu tehakse teiste näitusefotodega. "See oli algusest peale Liis Lassi üheks tingimuseks, et pilt ei lähe oksjonile. Tingimusi oli päris mitu, see oli üks neist. Muidu poleks ta olnud nõus alasti poseerimagi," kommenteerib Galetin. "Ma täitsa usun, et Oliveri isa keelas selle ära. Ei saa paraku midagi teha."

Liis Lass elab kallimate kulul?

Eelmainitud allikas teab ka seda, et Lass kurdab sõbrannadele Oliveri kitsidust – too ei tahtvat tema autoliisingu arveid maksta. Neiul olevatki kombeks oma kallimate – ka ekskallimate – kulul elada: "Päev enne presidendiballile minekut istus Liis koos Lauri Laasiga Vertigos ja jõi veini, samal ajal aga helistas paaniliselt Elmarile ja vandus: "Kurat, miks ta vastu ei võta? Mul vaja kleidi eest ära maksta!""

Esimest korda jäid Liis Lass ja Oliver Reinsalu käsikäes fotokaamera ette mullu detsembris ööklubis Hollywood. Tänavuse aasta algul ilmuti koos privaatpeole Pärnu ööklubis Sugar, kus paar terve õhtu kudrutas ja suudles. Veebruaris seisis Lassi Lexus juba öösel ja päeval tema ja Elmari Viimsi majast paar kvartalit eemal Oliveri elamu ukse ees. Nüüd ollakse ka avalikult paar: Lass eksponeerib kallimat oma Orkuti konto fotodel ja mõlemad on oma perekonnaseisuks märkinud "hõivatud".