Inimesed
30. aprill 2009, 00:00
Vaata Enrique Iglesiase kontserdi galeriid!

Iglesiase-Anett kontserdil ei käinud: poiss ütles, et jätaks mu sel juhul maha! (21)

Iglesiase-Anett, kes poolteise aasta eest käis Enrique Iglesiase mõlemal kontserdil, jättis seekord minemata.

Niiviisi otsustas ta kohe, kui veebruaris teatavaks sai, et latiinostaar jälle Eestisse tuleb. Nimelt on tal nüüd kindel kavaler, mistõttu pole enam võimalik välismaa staari noolida. "Poiss jätaks mu sel juhul maha," ütleb ta ja lisab, et ei kibeleks kontserdile ka muidu.

Üks Aneti tuttav paljastab, et neidis, keda Iglesiase tulihingeliseks austajaks peetakse, polegi lauljat tegelikult kunagi fännanud. Nii kuulsa mehega kohtudes olevat ta lihtsalt juhust kasutanud.

2007. aasta novembris, kui Enrique Iglesias Tallinnas kaks kontserti andis, väitsid 17aastane Anett Arnim ja 18aastane Elina Kann, et pidutsesid mõlemal ööl kuulsa südametemurdjaga vanalinnahotellis Schlössle. Jäi koguni mulje, et koosviibimine kiskus vägagi intiimseks. "Enrique suudleb väga hästi ja on voodis hispaania macho!" rääkisid neiud. 2008. aasta algul aga lükkas Anett seksijutud ümber – kinnitas, et ta on süütu.

Mullu jaanuaris kirjeldas tollal tüdrukutebändi 2U kuulunud Anett Enrique’iga veedetud aega ka laulus "Öö": "Need ööd mil kohtusid me kuumad huuled/ mu keha sinu embust mäletab/mu kodutee pisarate sees/neid kahte ööd taga igatsen."

Iglesiase-Elina ei teadnud aga veel veebruaris üldse, et uus kontsert tuleb. "Millal see on? Ma ei ole võib-olla Eestiski," ütles ta siis. Näib, et neidis, kes mullu suvel Ibiza ööklubisse go-go-tantsijaks läks ja kes sestap alaliselt välismaal viibib, on praegugi Vahemere saarel, sest kontakti ei õnnestunud temaga saada.