Angie Stone Foto: Marc Babtiste
Saund
26. aprill 2009, 14:06

Tallinnas astub täna üles soulistaar Angie Stone

Täna õhtul astub Linnahallis üles Jazzkaare peaesineja, mainekas souli-diiva Angie Stone.

Kolmekordne Grammy nominent, laulja ja muusik ning souli-uuendaja, kes müünud miljoneid plaate ja teinud koosööd artistidega nagu Stevie Wonder, Ray Charles, Prince ja Lenny Kravitz ning keda on nimetatud moodsa aja Aretha Frankliniks, astub üles täna õhtul mitmele tuhandele jazzi- ja muusikasõbrale, et panna võimas ja väärikas punkt Jazzkaare 20. juubeli pidustustele, teatas Jazzkaar.

''Angie Stone'i kontsert täna on üks olulisemaid sündmusi meie festivali kavas ja ka ajaloos - tänane kontsert on tõestus selle kohta kui mitmekesine ja ilmekas on tänapäeva jazz ja kui paljudele see korda läheb. 20 aastat on pikk aeg, et ühte festivali korraldada, usun et see väärib ka väärilist tähistamist ning Angie Stone'i kontsert Linnahallis on kindlasti oluline hetk meie festivali ajaloos,'' kommenteeris festivali peakorraldaja Anne Erm.

Õhtusele kontserdile oodatakse täna ligi 4000 muusikasõpra, et publik saaks laval toimuvast võimalikult vahetu elamuse, paneb Jazzkaar koostöös firmaga RGB Linnahalli lavale täna õhtuks üles 5 ekraani, millest suurim on 9x3 meetrit.