Juba eelmisel sügisel lubatud Jana Kase esimene album võib ilmuda enne suve.Foto: Aldo Luud
Inimesed
24. aprill 2009, 08:35

Kuhu jäi superstaar Jana Kase esimene album? (21)

"Eesti otsib superstaari" teise hooaja võitnud Jana Kask pidi algselt väljastama plaadi, mille ilmumine on tänaseni soiku jäänud. Jana ise ütleb, et tema poolt on kõik tehtud.

Jana Kase "esimest" lubati eelmise aasta novembriks, kuid singlite ilmumist takistasid mitmed untsu läinud ettevõtmised, millest üks oli rootsi heliloojate apsakas, kes Janale juba varem esitatud loo laulda andsid, kirjutan ajakiri Naised. Kase singel "Leaving You For Me" ei ole ka raadiotes mängituim lugu. Raadio 2 sõnul ei ole singel lihtsalt enam värske.

Noor lauljatar ütleb ise, et hetkel pikemaid intervjuusid ei anna, kuid mainib siiski, et tema poolt on kõik ammu tehtud. Albumi jaoks mõeldud laulud olla salvestatud ning miks seda müüki paisatud ei ole, tuleb küsida produtsendi käest.

"Jana Kase debüütalbumi laulud on koos ja peaaegu ka salvestatud. Plaat on produtseerimise ja miksimise faasis," ütleb produtsent Alar Kotkas, ning lisab, et plaati pole välja antud lihtsalt seepärast, et turul on olukord riskantne. Plaat loodetakse müüki paisata siiski juba enne suve.