Natasha Richardson ja Liam NeesonFoto: Reuters
Inimesed
18. märts 2009, 10:52

Leht: Liam Neesoni naine on ajusurnud! (11)

Iiri filmitähe Liam Neesoni abikaasa Natasha Richardsoni suusaõnnetuse kohta levib vastakaid uudiseid.

New York Post kinnitab väidetavalt usaldusväärsetele allikatele viidates, et Kanada suusamäel õnnetult kukkunud ja ränga peatrauma saanud näitlejanna on ajusurnud. Lehe väitel transporditi Natasha eralennukiga kodulinna New Yorki, et omaksed saaksid temaga hüvasti jätta.

Seevastu TMZ.comi andmeil on Richardsonil tõsine ajuturse, kuid ta pole ajusurnud. 

Babble.com väidab juba, et eile õhtul ühendati näitlejanna teda elushoidvate seadmete küljest lahti.

Richardsonil ja Neesonil on kaks teismelist poega, kellest vanem, 13aastane Michael, oli väidetavalt emaga suusamäel kaasas. New York Posti teatel tormas Natasha haiglavoodi juurde nii tema ema, legendaarne briti näitlejanna Vanessa Redgrave, kui ka õde, seriaalist "Nip/Tuck" tuntud Joely Richardson.

Õnnetus juhtus esmaspäeval Montrealist 120 km kaugusel asuvas Mont Tremblant'i suusakuurordis algajate mäel, kust 45aastane Richardson laskus kogenud naisinstruktori käe all. Kiivrit tunnustatud filmi- ja lavajõud ei kandnud, kuid seda kõnealusel mäel ka ei nõuta.

Pärast kukkumist tundus esialgu, et Natashal pole midagi viga. Ometi toimetati ta igaks juhuks mäejalamile.  Ent  tund hiljem tabas näitlejannat kohutav peavalu. Ta viidi esmalt lähimasse haiglasse ning sealt edasi Montreali hospidali.

Neeson katkestas oma uusima filmi "Chloe" võtted Torontos ning suundus kohemaid Montreali. Hiljem nähti murest murtud meest kanderaamile seotud kaasat eralennuki peale toimetamas.

Perekonna avaldust Richardsoni seisundi kohta oodatakse pikisilmi.