Inimesed
23. veebruar 2009, 11:03
Video!

MTV paiskab eetrisse 100 Eesti muusikavideot (2)

Homme, Eesti Vabariigi 91. aastapäeval suletakse MTV Eesti eetris ajutiselt välismaiste videote liiklus seoses kodumaiste videote paraadiga "Eesti TOP 100".

Homme, Eesti Vabariigi 91. aastapäeval suletakse MTV Eesti eetris ajutiselt välismaiste videote liiklus seoses kodumaiste videote paraadiga "Eesti TOP 100".

"Eesti TOP 100" paraad algab MTV Eesti kanalil kell 9 ehk tund pärast riikliku lipuheiskamise tseremoonia ülekannet riigitelevisioonis, teatab MTV Eesti pressi- ja turundusjuht Ingrid Kohtla.

Hetkel, mil Narvas lükatakse käima Kaitseväe paraad, on MTV eetrist läbi marssinud juba oma veerandsada vaprat videosõdurit. Kell 18 ehk presidendi vastuvõtu alguseks on MTVs auringi sooritanud ka värske Vabariigi Menukaim Viidik, ning alternatiivina iga-aastasele vastuvõtu-tualettide aasimisele pakub MTV võimalust veebikeskkonnas hinnata ka äsjanähtud pingerivi.

Üheksatunnises kohaliku muusika erisaates tulevad esitlusele kõik kohalike artistide muusikavideod, mis on MTV Eesti mängukavva lisatud alates kanali käivitamisest 2006. aasta sügisel.

Alates 10. veebruarist veebikeskkonnas toimunud hääletus, mis määrab kindlaks videote esitluse järjekorra, lõppeb täna pärastlõunal. Seni on sajale nimestikus esindatud videole antud kokku üle 30 000 hääle.

MTV Eesti tegevjuhi Karoli Hindriksi sõnul on muusikakanali üheks missiooniks luua kohalikele artistidele uus väljund oma loomingu jagamiseks ning läbi selle ka silla ehitamine rahvusvahelisele muusikaturule: "Vaadates nüüd meie artistide videote hulka ja kvaliteeti ning seda, kui paljud neist on jõudnud ka teistesse Euroopa MTV-desse, võib öelda, et meil on põhjust rõõmustada ja uhkust tunda," kommenteerib Hindriks.