"Terevisiooni" saatejuht Tuuli Koch.Foto: Arno Saar
Inimesed
17. detsember 2008, 18:13

Mustkunstnik Charlekas trikitas Tuuli Kochiga (31)

„Terevisioon" esitles kolmapäeval Eesti noort mustkunstnikku Charlekat, kes demonstreeris saates trikki, mis saatejuhi Tuuli Kochi hämmastusest ja imetlusest päris kõhevile võttis.

Charleka sõnul kasutavad mustkunstnikud ära inimeste eksiarvamust, et tegusid ei ole võimalik ette arvata. Selle tõestuseks tegi mustkunstnik järgmise triki.

Tuuli Kochil tuli jõulukalendri 25 erineva numbriga tähistatud tahvlikese hulgast välja valida neli numbrit - saatejuhi valikul siis numbrid 3, 7, 11 ja 19 - ning lisaks jäi valitute hulka lauale tahvel numbriga 25. Pärast iga numbri valimist oli mustkunstnik osa tahvlikesi laualt eemaldanud.

Valitud numbrite summa oli 65. Sama number võeti välja ka väikesest ümbrikust, mille mustkunstnik oli andnud varem saatejuht Toomase Luhatsi kätte.

Aga sellega polnud trikk veel läbi. Kui Tuuli valitud tahvlikesed ümber pöörati, oli iga tahvli tagaküljel üks täht, mis kokku moodustasid sõna „TUULI".

Tuuli Koch kinnitas saates, et mingit kokkumängu mustkunstniku ja saatetegijate vahel ei olnud ning juhuse tahtel oli tema „see loll", kelle peal mustkunsti tehti.

Koch ütles Õhtulehele, et enne saate algust sai ta Charlekalt vaid nii palju teada, et esitatavas mustkunstis tuleb tal lihtsalt laualt tahvleid valida ja ta ei teadnud absoluutselt, millega see trikk võiks lõppeda.