Ed HoubenFoto: Internet
Müstika
2. detsember 2008, 17:07

46 lapse isa loovutab spermat raha nõudmata (10)

Hollandlasest turismiõpetajal Ed Houbenil elab Euroopa maades kokku 46 lihast last, kuid seksinud ei ole ta ühegagi oma laste emadest.

Maastrichtist pärit Houben käis alul spermat loovutamas kliinikus, kuid mõne aasta eest loobus sellest, kirjutab Iltalehti. Nüüd reisib Houben mööda Euroopat ning loovutab tasuta seemet last soovivatele paaridele, jättes lõppfaasi paari või naise enese hooleks. Houbenil on praeguseks 46 järeltulijat.

"Teen seda sellepärast, et tean, kui raske võib olla last tahtvatel paaridel," ütles Houben, lisades, et kliinikutes käimine on aeganõudev ja kallis.

Hollandlane on spermadoonoriks läbi veebisaitide. Houben jutustas, et enne kohtumist last sooviva naisega on nad meilitsi kirjavahetuses, mille käigus mees õpib naist tundma ja veendub, kas temast saaks ikka hea ema, kirjutab NaisteMaailm.ee.

Kokku saadakse hotellis. "Hotellis ma masturbeerin tualetis, mingit seksimist naisterahvaga ei toimu," jutustas mees. "Kui mul on sperma valmis, siis harilikult istun ja ootan senikaua, kuni naine end viljastab, ja siis lahkun."

"Ainuke asi, millest mina keeldun, on see, et ma ei ole nõus täitma isakohuseid, selles suhes olen ma väga kindla sõna öelnud," kinnitas emaga koos elav Houben.

Hiljuti kohtus Houben oma 12 lapse ja nende vanematega. "Lastel oli võimalus oma poolõdede ja -vendadega mängida ja see oli tore," oli Houben rahul. "Ka pered said üksteisega tuttavaks."