Suri CruiseFoto: Scanpix
Inimesed
20. november 2008, 10:14

Kes on maailma mõjuvõimsaim laps? (16)

Majandusajakiri Forbes on kuulutanud maailma mõjukaimaks lapsukeseks kaheaastase Suri Cruise'i.

Tom Cruise'i ja Katie Holmesi tütretirts jättis seljataha Angelina Jolie ja Brad Pitti esimese bioloogilise lapse Shiloh Jolie-Pitti, kes on samuti kahene.

"Suri sai esikoha tuntuse eest," seletab Forbesi esindaja. "Teda mainitakse blogides rohkem kui ühtki teist Hollywoodi võsukest ning talle viidati rohkem kui 1300 uudisartiklis."

Shiloh polnud ainus Jolie-Pitt, kes edetabelisse mahtus. Talle järgnevad pingerivis Hollywoodi paari adoptiivlapsed Zahara, 3, ja Pax, 4.

Spordilapsukeste võitluses tuli võitjaks golfiäss Tiger Woodsi beebi Sam Alexis Woods, kes edastas kuuendale kohale jäänud Cruz Beckhamit, David ja Victoria Beckhami kolmest pojast noorimat.

Auväärsele seitsmendale kohale platseerus kadunud Heath Ledgeri ja näitlejanna Michelle Williamsi tütar Matilda Rose Ledger, 3.

Ledgeri tütrele järgnesid pingerivis Madonna ja Guy Richie adoptiivpoeg David Banda, 3, Britney Spearsi ja Kevin Federline'i esiklaps Sean Preston, 3, ning Charlie Sheeni ja Denise Richardsi esiktütar Sam, 4.

Forbes sõelus mõjukate maimukeste esikümmet koostades läbi rohkem kui 50 Hollywoodi võsukest. Vanuse ülempiir oli viis eluaastat.