Inimesed
1. november 2008, 00:00
Võrdle lugusid!

Jana Kase uus singel juba varem ilmunud (6)

Sel nädalal Eesti Ekspressiga kaasas olev tänavuse superstaarisaate võitja Jana Kase uus singel on juba varem ilmunud.

Ekspress kirjutab, et singli "Leaving You For Me" on spetsiaalselt Janale kirjutanud Rootsis tegutsev laulukirjutajate-produtsentide tiim Tony Malm, Per Eklund, Fredrik Björk ja Martin Kesici, produtseerinud aga Eesti popmuusikas tuntud löögiüksus – kolmik Alar Kotkas, Ilmar Laisaar, Pearu Paulus.

Videoportaalis YouTube ilutseb aga sama lugu, mis on üles riputatud poolteist aastat tagasi, esitajaks üks loo autoritest Martin Kesici.

Jana plaadi produtsent Alar Kotkas selgitab, et Jana plaadile on laule tellitud mitmelt väliskirjutajalt ja laule on pakkunud nii need, kellega on varem koostööd tehtud, kui ka uued tegijad. "Valisime neilt autoreilt välja kuus laulu, millest neli olid kirjutatud Janat kui esitajat silmas pidades ning kaks olid varem avaldatud, mida autorid pakkusid Jana võimekust silmas pidades, lootes anda heale laulule uus võimalus inimesteni jõudmiseks," selgitab Kotkas. ""Leaving You For Me" valisime singliks, kuna see pala meeldis Janale enim. Ekspressis avaldatud lause, nagu oleks "Leaving You For Me" kirjutatud spetsiaalselt Janale, oli väikese möödarääkimise tulemus. Plaadi produtsendina pean vabandama, et selline näpukas aset leidis."