Tele
31. oktoober 2008, 12:22

Internetiportaal ETV Pluss lõpetab tegevuse

Eesti Rahvusringhääling otsustas alates 1. detsembrist lõpetada oma saadete digitaalsete videosalvestiste müügitegevuse internetiportaalis ETV Pluss.

Saadete videoarhiivi saab tasuta vaadata ETV kodulehel ja rahvusringhäälingu kolmes uudisteportaalis. Rahvusringhäälingu portaalide peatoimetaja Aivar Pau sõnul on internetis saadete müügi lõpetamine nii ERR-i kui ka ETV Plussi haldamisega seotud koostööpartneri Elioni otsus.

"ETV saateid sai ja saab jätkuvalt tasuta vaadata aadressil www.etv.ee/arhiiv, päevakajasaated on aga loetud minutite jooksul peale nende eetrisolekut internetis järelvaadatavad portaalides uudised.err.ee ja novosti.err.ee. Spordisaated ja videod jõuavad rahvusringhäälingu spordiportaali sport.err.ee," ütles Aivar Pau. 

Lähitulevikus saab ETV kodulehel tasuta vaadata ka neid saateid ja sarju, mis hetkel eetris ei ole käinud, kuid mis ETV Plussis olid läbi aastate kõige populaarsemad ehk nn kullafondi. Eesti filme ja ETV lastesaateid on võimalik laenutada Elioni digi-TV videolaenutustest.

ETV Plussi vaatab nädalas 5000 - 15 000 inimest. ERR-i portaalidel oli möödunud nädalal 127123 unikaalset külastajat, viimase poole aastaga on rahvusringhäälingu portaalide külastatavus kasvanud 45 % võrra.