Foto: Internet
Müstika
11. august 2008, 17:53

Aiapäkapikk seikles 12 riigis ja tõi omanikule kaasa fotoalbumi (3)

Seitse kuud tagasi omaniku aiast varastatud aiapäkapikk oli oma kohale tagasi toodud ning lisaks veel fotoalbum piltidega päkapiku seiklustest.

Albumis on pildid aiapäkapikk Murphyst näiteks rannas ning lumisel mäenõlval, vahendab Ananova. Oma seiklusel käis ta näiteks Lõuna-Aafrikas, Svaasimaal, Mosambiigis, Uus Meremaal, Austraalias, Singapuris, Tais, Kambodžas, Vietnamis, Hiinas, Hong Kongis ja Laoses.

Aiapäkapikk paigutati omaniku Eve Stuart Kelso trepile koos kirjakesega, kus aiapäkapiku võimalikust vaatevinklist oli selgitatud tema reisi

Kelso ütles, et ta oli jõudnud juba unustada kaduma läinud aiapäkapiku, kuni ühel päeval ta oma trepilt avastas. "Murphy oli viga saanud ja tema külge oli seotud pakk. Mu uudishimu sai hirmst võitu, kuigi alguses kartsin, et see võib plahvatada," ütles omanik. „Pakis oli ilus fotoalbum."

Päkapiku jalad olid katki, kuid omaniku sõnul pole see mingi ime, arvestades, et ta veeres mäest alla. "See paneb mind aina naeratama, mõeldes kõikide nende inimeste peale keda ta kohtas," ütles Kelso.

Sarnane asi juhtus Prantsuse filmis, Audrey Tautou'ga peaosas, kus peategelase Amelie isa aiapäkapikk viiakse reisima ümber maailma ja tehakse temast pilti, et näidata isale millest kõigest ta elus ilma jääb.