Ans. Slide-Fifty: Kallervo Karu, Sander Loite, Martin Kuut, Robert Vaigla.Foto: Aldo Luud
Inimesed
1. august 2008, 15:07

Slide-Fifty läks laiali (22)

Ansambel Slide-fifty läheb selleks korraks laiali. Trummari sõnul võtavad nad aja maha: "Ilmselt võib laval nime Slide-Fifty veel kohata, kuid uut materjali me selle nime alt enam välja ei anna."

Paar kuud tagasi andis Slide-fifty koostöös Lenna Kuurmaaga Raadio 2-s välja singli "Vara". Seoses singli "Vara" muusikalise kursimuutusega otsustati, et senine bändi nimi tuleb edaspidi kõrvale jätta. "See nimi on oma aja ära elanud," kommenteeris Slide-fifty oma plaanes Raadio 2-s.

Juuli keskel riputasid Slide Fifty mehed oma kodulehele teate: "Istume oma kookonis prooviruumis ja teeme endiselt uut materjali," vahendab Melu.ee. Kuid see plaan jäi poistel pooleli.

Kui nimega näib olevat ühel pool, siis mehed üksteisele veel närvidele ei käi. Kuigi uut nime veel pole, jätkatakse tegevust esialgu samas koosseisus: Sander Loite (laul, bass), Martin Kuut (kitarr), Robert Vaigla (kitarr) ja Kallervo Karu (löökriistad).

"Võimalik, et otsime Sanderi väga heale laulule alternatiivi poole pealt midagi lisaks," vihjas Kallervo, kuid lisas, et kõik vajab alles arutamist.