RODMAN: Üks paljudest paladest Madonna meestemenüüs. Foto: All Over Press
Inimesed
26. juuni 2008, 00:00

Superstaari kaks abielu, arvukad armuafäärid ja lesbisuhe (2)

Madonna esimene abielu, mille ta sõlmis 1985 näitleja Sean Penniga , purunes 1988. aasta lõpus. Kuid staari vallutuste nimekiri on pikk.

1980ndail kurameeris Madonna kunstnik Jean-Michel Basquiat’, DJ ja plaadiprodutsent Mark Kaminsiga ja muusik Jellybean Beniteziga.

Filmi "Dick Tracy" võtetel 1989. aasta algul tekkis tal romaan seelikukütina tuntud filmistaari Warren Beattyga.

Aasta hiljem leidis Madonna uue kallima: noore biseksuaalse modelli ja pornotähe Tony Wardi, kes mängis tema videotes "Cherish" ja "Justify My Love".

Järgnesid räp-par Vanilla Ice ja korvpallikuulsus Dennis Rodman.

Saatuslikuks osutus jalutuskäik New Yorgi Central Parki 1994. aasta septembris. Just seal tutvus megastaar pruunisilmse Carlos Leoniga, kellest sai tema isiklik treener ja kallim. 14. oktoobril 1996 nägi ilmavalgust Madonna ja Carlose armuvili, tütar Lourdes.

Astunud ämbrisse Andy Birdi nimelise mehega, kes müüs artikli enda ja Madonna poolteist aastat kestnud suhtest ajakirjandusele, tutvus täht 1998. aastal Stingi korraldatud õhtusöögil noore andeka režissööri Guy Ritchie’ga, kelle esikfilmi "Hunnik pappi ja suitsev kaheraudne" oli saatnud tohutu menu. Nüüdseks aga on Guy karjäär alla käinud, ent Madonna võimutseb endiselt muusikamaailma tipus.

Seksikate videotega šokeeriv Madonna pole varjanud ka oma tõmmet naiste poole: tal on olnud aastatepikkune seksisuhe Calvin Kleini modelli Jenny Shimizuga . Muuseas, samal ajal amüseeris Jennyga ka tänane super-mamma Angelina Jolie.