Joel De LunaFoto: Arno Saar
Inimesed
13. mai 2008, 10:39

Joel De Luna sai lapse ühe naisega, ent abiellub teisega (110)

Sel neljapäeval kena blondiini Helena Küttmanniga abieluranda purjetav muusik Joel De Luna sai vähem kui kuu aega tagasi lapse teise naisega — Saaremaalt pärit kaunitari Getlyn Lindauga. Getlynini jõudsid Joeli pulmaplaanid alles eelmise nädala Kroonika vahendusel!

Kuigi Joel (42) ja Helena (32) on pulmakutsed juba välja saatnud, jagas muusik veel hiljaaegu Foorumi kaubanduskeskuse peal asuvas korteris ühist eluaset Getlyniga (28), kirjutab Kroonika.

Joel ja Getlyn on paar olnud tervelt aasta, ning 25. aprillil sünnitas naine neile vahva poja.

Kroonikast Joeli abiellumise uudist lugedes tabas Getlynit šokk. Noor ema oli Helena olemasolust teadlik, kuid et asi on pulmadeni jõudnud, tuli talle ebameeldiva üllatusena.

Getlyn sai Joeli ja Helena lähedasemast läbikäimisest teada ühest varasemast Kroonika loost. Tookord läks lapseootel naine endast välja, helistas emale ja nuttis lohutamatult. Getlyni ema Veera olevat tahtnud tütre Tallinnast Saaremaale koju tagasi viia, kuid naine otsustanud pealinna jääda. Allikate sõnul on Getlyn Joelile mitmel korral öelnud, et kui tal on keegi teine, siis rääkigu kõik ausalt ära ja ta laseb mehel oma teed minna.

Joel oli Getlynile siiani kinnitanud, et tal pole teist naist. Samuti lubanud mees pärast lapse sündi rohkem perega koos olla.