SOENGUMODELL: Staarikandidaat Kristiina on julgust proovinud ka modellina – eelmisel aastal andis ta oma kiharad juuksur Denis Kovalenko hoole alla. Sama stiiliga eksperimenteerib Kristiina praegugi. Foto: Erakogu
Inimesed
29. aprill 2008, 00:00

Staarjuuksuri soengumodell (1)

Ühe tähelepanu vältiva neiu kohta on Kristiina Piperalil liiga silmatorkav soeng – tema peanuppu kroonib pisikese hapra kogu juures hiiglaslikuna tunduv Kunksmoori-filmi peakangelanna krunni meenutav heledate juuste pilv.

Kristiina sõnul ei kanna tema välimus endas mingit sõnumit. "Ma ei pea oma soengut eriliseks – see on lihtsalt üks asjadest, mis teeb minust minu. Ma ei mõista, miks inimesed seda nii oluliseks peavad, mis juuksed kellelgi peas on." Säärane soeng on Kristiinal juba tükk aega, ka ei nõudvat see erilist hoolitsust, millest oleks huvitav leheveergudel pajatada.

Aga keegi siiski oskab Kristiina frisuurist pikemalt kõnelda – see on staarjuuksur Denis Kovalenko, kes on seadnud koguni Venemaa superstaaride Dima Bilani ja Filipp Kirkorovi kiharaid.

Nimelt oli Kristiina Denisile soengumodelliks, seda veel enne staarisaatesse pürgimist. "Saime Kristiinaga tuttavaks eelmisel aastal meie casting’ul ning ta osales ka meie käesoleva aasta kevadsuvisel soengušõul. Tollal mõtlesime talle välja kuldse juuksevärvi, mis alguses Kristiinale üldse ei meeldinud, ning ta proovis meid veenda sellest loobuma. Lõpuks veensime teda, et see stiil sobib talle väga hästi," meenutab Denis.

Tema kinnitusel on Kristiina pöörane soeng viimase moega hästi kooskõlas ja sobib neiu üldise stiiliga. "Nüüd ma näen, et ta on sellesse imagosse väga hästi sisse elanud," ei kahetse Denis põrmugi soengusoovitust, mille ta mullu Kristiinale andis. "Arvestades tema temperamenti, sobivad talle just niisugused julged otsused. Kunagi lisasime tema kuldsetesse juustesse rohelised salgud ning ta eksperimenteerib sellega praegugi."