Lembit Öpik ja Gabriela IrimiaFoto: Scanpix
Inimesed
22. aprill 2008, 10:40

Lembit Öpik sõuab oma seksika laululinnuga lõpuks abieluranda (16)

Eestlasest briti parlamendisaadik, liberaaldemokraat Lembit Öpik on jõudnud tähtpäevani, mis saareriigi ajakirjanduses terast tähelepanu äratab.

Läinud aasta lõpul kirjutas The Daily Mail Öpiku sõpradest, kes arvasid, et mees olla valmis oma seksikast siresäärest laulja kätt paluma. "Abielu on kindlalt päevakorras — see on selge, mida Lembit tahab," kuulutas Öpiku kallima Gabriela Irimia agent Kevin Moss toona. Nüüd on kuum suhe veelgi kuumemaks muutumas.

Lembit Öpik abiellub lõpuks oma popstaarist tüdruksõbra Gabriela Irimiaga, vahendab Daily Telegraph. 43-aastane mees palus naise kätt möödunud nädalal Roomas.

Rumeenia päritolu Irimia, kes on mehest 18 aastat noorem, rääkis ajakirjale Hello!, et unistab kuskil lossis toimuvast uhkest valgest pulmast. "Kui ma ütlesin jah, siis hakkas ta nutma," meenutas Irimia Roomas juhtunut. "Tema silmadest voolasid rõõmupisarad. Mina ei suutnud nutta, ma olin nii õnnelik..."

Öpik lisas, et nad olid tõesti suures eufoorias, jalutasid pärast linnas ringi, limpsisid šampanjat ning vestlesid hotellitoas kuni varaste hommikutundideni.

Popduost Cheeky Girls tuntud 25aastase Gabriela Irimia on Lembit Öpikuga koos olnud alates 2006. aastast. Lauljatari pärast hülgas Öpik oma eelmise elukaaslase, populaarse TV-ilmateadustaja Siân Lloydi.