TUULI JA ARMIN: «Saladuste» produtsent ja saatejuht Tuuli Roosma poseerib koos toitlustusärimehest muusiku Arminiga, kes mängib saate avaloos hullu ahistajat. Foto: Arno Saar
Inimesed
31. märts 2008, 00:00

Tuuli ootab televaatajate saladusi (9)

Tuuli Roosma, kes sai televaatajatele tuntuks aastaid tagasi pihisaate "Mamma Mia" teravkeelse juhina, kadus vahepeal kaadri taha toimetama ja telesaateid produtseerima. Nüüd on Tuuli ekraanil tagasi ja juhib oma firmas Reede toodetavat uut intrigeerivat saadet "Saladused", kus näitlejate abil taaslavastatakse tõestisündinud lugusid elust enesest.

Esimestes saadetes nähtavad lood on juhtunud Tuuli tuttavatega. Tuuli sõnul pole nende lugude leidmine ja lavastamine kuigi keeruline olnud – hoopis raskem oli leida inimesi ja lugusid "Mamma Miasse", kuna seal ei saanud pihtija turvalise anonüümsusemaski taha peitu pugeda.

Tuuli tunnistab, et mõnigi saates nähtav lugu teda omal ajal kõvasti šokeeris. Ilmselt ootab šokk ka televaatajaid ja seda juba esimeses saates, kus kistakse kate ühelt veriselt perevägivallaloolt. Saate esitlusel viibinud jälgisid šokilugu igatahes tardunud vaikuses. Veel puudutab esimene saade võõraviha, täpsemalt seda, mis juhtub siis, kui naisel tuleb valida sugulaste või võõramaalasest mehe vahel.

Kümme saadet on juba valmis, aga Tuuli sõnul pole värvikaid saladusi, mida näitlejate vahendusel teistelegi näidata, kunagi liiga palju – kel on midagi pajatada, võiks sellest kirjutada [email protected].