Foto: All Over Press
Inimesed
12. september 2007, 00:00

Diddy tegi võõrale naisele tite

Räpimogul Sean Combsile ehk P Diddyle mullu kaksikud tütred kinkinud elukaaslane Kim Porter nimetab lahkumineku põhjuseks reetmist.

Porter, kellel on Diddyga ka 9aastane poeg Christian, jättis räpihiiu maha juulikuus.

Äsjases intervjuus ajakirjale Essence paljastab tõmmu kaunitar, et tal on tulnud kümne ühise aasta jooksul alla neelata arvukaid truudusemurdmisi. Kõige suurema šoki sai Kim mullu, kui ta ootas kaksiktütreid, kes tulid ilmale 21. detsembril. Sõbranna teatas Kimile, et keegi võõras naine sünnitas Combsile lapse.

"Ma ei suutnud isegi küsida, et kes, mis ja miks," avameelitseb Porter. Ta hankis elukaaslase armukese kohta infot, kuid ei lasknud end raseduse tõttu rööpast välja viia. "See, mis minu sees mullitas, oli jumala kingitus. Mul polnud aega mingiteks draamadeks, traumadeks ja muuks jamaks."

Nagu Porter teada sai, sündis beebi viis kuud enne kaksikute ilmaletulekut. Lapse ema on 33aastane Sarah Chapman, kes elab Atlantas, töötas moealal ning oli Combsi mitu aastat tundnud. "Ta pole esimene mees, kes pettis," ütleb Porter, keda haavas, et Diddy ei söandanud talle vallaslapsest rääkida. "Oleksin tahtnud seda tema suust kuulda, sest tõelised mehed käituvad nii." Combs teatas elukaaslasele asjast alles pärast kaksikute sündi. "Ütlesin: "Ah tõesti? Ma juba teadsin. Mul on hea meel, et sa otsustasid mehena käituda."" Kuid Diddy oli kaotanud Porteri lugupidamise. Mõned kuud hiljem jättis Kim kauase partneri maha. "Ma ei ärganud hommikuti õnnelikuna," nimetab ta lahkumineku põhjuseks.