UUDNE: Oktoobris tuleb Kanal 2 vahendusel ekraanile taas saade «Tantsud tähtedega». Naissaatejuhi rollis on seekord Merle Liivak. Tema kõrval jätkab Mart Sander. Foto: Herkki-Erich Merila
Inimesed
4. september 2007, 00:00

Tantsusaadet hakkab juhtima Merle Liivak (25)

Uuest hooajast asub saates «Tantsud tähtedega» naissaatejuhi kohale ajakirja Cosmopolitan peatoimetaja Merle Liivak. Meessaatejuhina jätkab telejaama Kanal 2 saates Mart Sander.

«Ilmselt tulid nad minu peale sellepärast, et meil oli edukas ja hästi meeldiv koostöö saatega «Väljalend»,» räägib Merle Liivak varasemast kogemusest telejaamaga Kanal 2. «Väljalennus» oligi põhiline inimeste intervjueerimine ja positiivne toetus. Sedasama funktsiooni täidab tegelikult ka teine saatejuht «Tantsud tähtedega» saates.

Liivak ootab oktoobris algavat saadet innuga: «Põnev on niivõrd suures projektis kaasa

lüüa ja teha koostööd Mart Sanderiga, kes on Eesti mõistes kindlasti üks parimaid saatejuhte üldse.»

Igal nädalavahetusel aset leidev tantsušõu jõuab ekraanile otse-eetris. «Mingil määral tekitab see ikka kõhedust. Muidugi eelistan ma saateid, kus saab võtet ümber teha. Otse-eetris pead sa endast kohe sel hetkel maksimumi andma.»

Merle kinnitab, et otsust saates osaleda ta uisapäisa vastu ei võtnud: «Tegin seda vastutustunde ja teadmisega, et tegu on suure projektiga, mis nõuab sügisel tihedamat graafikut. Selles olin ma kohe kindel, et tegu on laheda pakkumisega.»

Eelmisel hooajal oli saatejuht Mart Sanderi kaaslannaks modell ja eksmiss Kristiina Heinmets-Aigro. «Teeme muudatusi kõikides koosseisudes ja pidades nõu ka Kristiinaga, jõudsime järeldusele, et sel hooajal ta saatejuhina kaasa ei löö. Tegemist on väga ajamahuka projektiga, mis nõuab kaheksal nädalavahetusel Eestis viibimist,» räägib Kanal 2 pressiesindaja Heili Klandorf.