AVAL JA HEATUJULINE: Ehkki esimest korda elus telesaatejuhi rollis, ei pelga ärinaine Margit Hakomaa kõnelda ka intiimsematel teemadel – näiteks, kuidas ta abikaasaga kassikeeles suhtles. Foto: Kanal 2
Inimesed
15. juuni 2007, 00:00

Margit Hakomaa väljendas oma seksisoove kassikeeles (158)

Kas teie teate, kuidas väljendada mehele igatsust? Kanal 2 jutusaate "Tere õhtust" üks juhte Margit Hakomaa ütles seda näiteks kassikeeles – neil oli eksabikaasaga tavaks teineteisele mängukassikeste abil teateid jätta.

"See oli imearmas viis teinekord ka sõnadeta suhelda," leiab Margit.

Restorani Olde Hansa asutaja Margit Hakomaa (36) on ajakirjandusele avameelselt rääkinud enda ja Soome ärimehe Auri Hakomaa miljonilahutusest (loobudes osalusest Olde Hansas, sai Margit Hakomaa abikaasalt 21 miljonit krooni). Margit on Kroonikale öelnud, et lahutusprotsess oli emotsionaalselt väga kurnav – peale vara jagamise tuli ju ka ohtralt suhteid selgitada.

Kanal 2 saates "Tere õhtust" rääkis Margit aga, kuidas nad veel õnnelikult koos elades mehega kassikeeles suhtlesid ja teineteisest suurepäraselt aru said.

Reisisuveniirid hakkasid kõnelema

Kaassaatejuhtide Eve Kallaste ja Elis Aunastega arutledes, kas ja kuidas mehega seksist rääkida, kirjeldas Margit, kuidas neil eksabikaasaga piisas teise tujude lugemiseks pilgust kaminasimsil seisvatele mängukassikestele. Vastavalt sellele, kuidas kiisud parasjagu asetatud olid, saigi aimu, mis kaaslase peas mõlgub.

Margit kinnitab lõbusalt, et saates kõneldu oli absoluutselt tõsi ja kassikeste abil ei räägitud põrmugi ainult seksist.

"See oli väga hea viis teinekord ka sõnadeta kommunikeeruda. Ja see oli imearmas!" meenutab Margit heldimusega. Temal ja mehel oli oma kassikuju. "Väljendasime nende abil oma emotsioone. Näiteks igatsust, kui teine ära oli – enne pikemat reisi tõstis teine pool oma kassikese majast natuke eemale."

Kuidas abielupaar niisuguse põneva märkide keele peale tuli? Margiti sõnul see lihtsalt kujunes ajapikku: "Arvan, et igas heas suhtes on nutikas tekitada oma viisid kommunikeerumiseks, sest iga suhe on ainulaadne ja iga inimene erakordne. Teineteist süvitsi uurides selline keel tekibki. Meil algas kõik kahest kassist ja diivanist, mida märkasime välisreisil. Kuigi me kumbi ei sallinud nipsasjakesi, tekkis meil mõlemal kummalisel kombel tahtmine need ära osta."

Hiljem kujunes paaril ka teineteisele kingitusi tehes tavaks ehete-käekellade asemel osta hoopis uusi asju ühisesse kassimajja.

Esimest korda elus telesaadet juhtides on Margit juba ka esimesed vitsad kätte saanud – avatud ja rõõmsatujulist naist on televaatajad Kanal 2 kodulehe kommentaarirubriigis kritiseerinud näiteks liigse lõkerdamise pärast. Margit aga ei võta kriitikat solvanguna, vaid püüab asjalikest märkustest õppida.

"On olnud ka konstruktiivset kriitikat ja kui olete jälginud meie saateid, on seda ka arvesse võetud," märgib Margit. Telesse minekut ta igatahes kahetseda jõudnud pole – saatetegijate seltskond on tema sõnul äge ja tegemine lustiline.

Farmi-Gabrielist sai Margiti tuleproov

Ning pea see kogemuski siis ei tule, eriti olukordades, kuhu Margit eileõhtust saadet tehes ootamatult sattus. "Tegin väikese tuleproovi läbi. Sain täpselt 15 minutit enne salvestust teada, mida minult saates oodatakse ja kes on minu vestluspartner," ei suuda ta ikka veel rahuneda.

Pommkülaliseks osutus Farmi-Gabriel ja teemaks, miks mehed petavad. "Arvan, et seda kerget paanikat, mis mul enne eetrisseminekut tekkis, näha ei ole," loodab Margit.

Aga miks kuulus reality-staar ja strippar teda siis nii hirmsasti ehmatas? Margiti sõnul ei ajanud talle pabinat naha vahele mitte ürgmees Gabriel, vaid olukord ise: "Ma ei osanud ette näha, et minu ettevalmistatud teemad lükatakse tulevikku ja ma pean veerand tunniga ennast kokku võtma ning rääkima täiesti uuel teemal. Mulle üllatusena võeti minu kõrvalt ära ka toetavad saatejuhid ja ma pidin Gabrieliga üksinda hakkama saama!"