BRITI KUNINGAKOJA TULEVIK: Printsid Harry (vasakul) ja William veetsid tormilise nädalavahetuse.
Inimesed
27. märts 2007, 00:00

Prints William käis naistes, prints Harry ründas piltnikku (1)

Prints William ja prints Harry kosuvad tormilisest nädalavahetusest. Esimene neist meelitas purjuspäi oma kasarmusse võõra neiu, teine rüseles paparatsoga.

Reede õhtul koos teiste ohvitseridega pidutsenud Briti troonipärija prints William märkas Bourne­mouthi klubis 19aastast blondi tudengineiut Lisa Agarit ning kutsus ta tantsule. Printsi seksikas vingerdamine kuuma kaunitari seltsis ei jätnud sugugi muljet, et tal on juba neli aastat kindel pruut Kate Middleton, kellega ta ilmselt varsti kihlub, kirjutab Daily Mirror. William ajas Lisaga mesijuttu, viskas nalja ja kutsus ta tantsima kõrgele poodiumile, mis oli nii kitsuke, et neil tuli teineteise vastu liibuda. "Ta ei paistnud põrmugi häbelik," ütleb heliinseneriks õppiv Lisa. "Oli väga hell ja muudkui patsutas. Aga Kate’ist ei teinud ta kordagi juttu. Tundus, nagu poleks Kate’i olemaski."

Kutsus oma kasarmusse

Lisa sõnul kallas prints kurgust alla neli pitsi sambucat ja vähemalt kuus kannu Stella Artois’ õlut. Iharate tantsude järel kutsus William uue silmarõõmu kell kolm öösel oma kasarmusse. "Sa oled liiga hea, et siin olla," oli prints Lisale öelnud. "Arvasin, et ta teeb nalja, aga võib-olla ei teinudki," arutab näitsik, kes oli troonipärija tähelepanust mõistagi meelitatud. Seltskond pressis end kuidagi autodesse, Lisal tuli leppida oma sõbra Tony seltskonnaga, sest prints istus kuninglikku turvaautosse, ning sõit paarikümne kilomeetri kaugusele kasarmusse läks lahti.

Midagi siivutut sõjaväeosas siiski ei juhtunud, toonitab Lisa. William oli selleks liiga purjus. "Ta suutis vaevu silmi lahti hoida ja rohkem tukkus. Ta oli päris purjus ja ütles, et peab hommikul vara tõusma. Umbes 20 minuti järel ütles ta, et heidab magama. Usun, et ta oli ümber kukkumas ja tahtis minema pääseda, enne kui minu ees oksendama hakkab või midagi muud piinlikku teeb," muigab Lisa, kel on oma kindel peigmees olemas. Järgmisel päeval rääkis ta kogu loo Jamesile ära. "James ei pannud üldse pahaks. Ta sai aru, et tegin seda naljapärast."

Harry vihastas piltniku peale

24 tundi pärast Williami tujuküllast peoööd nähti tema venda prints Harryt Londonis purjuspäi möllamas. Tulisema loomuga Harry peoõhtule järgnes skandaal, sest paparatso Nirach Tanner süüdistab teda kallaletungis. Pühapäevastes Briti lehtedes ilmusid fotod Harryst, kes oli tänavale pikali kukkunud ja keda jalule aidati. Nüüd väidab paparatso Nirach Tanner, et prints tungis talle kallale ja kostitas hirmsa sõimuga. Põhjus? Piltnik tabas 22aastase Harry väga lähedase sõbranna Natalie Pinkhami seltsist, kes pole siiski tema n.-ö. ametlik pruut Chelsy Davy. Paarike olevat Boujisi ööklubis õdusalt ja intiimselt aega veetnud. "Harry ja Natalie tantsisid hästi lähestikku ja ta lasi muudkui kätel käia." Prints ägestus paparatso peale, kui ta kella kolme paiku öösel üritas klubi tagauksest välja hiilida, sellal kui Natalie paraadukse kaudu lahkus. "Ta oli väga purjus," väitis Nirach ajalehele News of the World. Piltniku sõnul karjus prints talle "Mine p****e!", krahmas temast kinni ja püüdis pikali lükata. "See oli kallaletung. Ma pole midagi sellist varem näinud!" ütleb piltnik. Õukonna pressiesindaja väidab, et prints kukkus fotograafile kogemata otsa.