KOHTUVÕITLUS McCARTNEYDE STIILIS? Ehkki Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe pole ametlikult lahutusavaldust sisse andnud, väidab TMZ.com, et näitlejatar on nõu pidanud lahutusadvokaat Robert Kaufmaniga.Foto: Reuters
Inimesed
1. november 2006, 00:00

Reese Witherspoon läks mehest lahku (2)

Oscari-võitja Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe teatasid esmaspäeval seitse aastat kestnud abielu purunemisest. Kuuldused paarikese probleemidest on kestnud aastaid, kuid Reese ja Ryan on neid korduvalt eitanud.

«Teatame kurbusega, et Reese ja Ryan on otsustanud ametlikult lahku minna. Nad on ka edaspidi oma perele pühendunud,» vahendab IMDB pressiesindajate teadet. 30aastasel Reese’il ja temast kaks aastat vanemal Ryanil on kaks last – seitsmeaastane tütar Ava ja kolmeaastane poeg Deacon. Paarike abiellus 1999 pärast ühistööd dramaatilises teinipõnevikus «Julmad kavatsused».

Witherspoonist on abielu jooksul sirgunud USA kõrgeima honorariga naisnäitlejaid, kes teenib filmi pealt 15 miljonit dollarit ehk ligi 185 miljonit Eesti krooni. Kevadel võitis ta kantristaar Johnny Cashi abikaasa June’i rolliga filmis «Walk The Line – Nagu noateral» Oscari. Ryani töötasu on märksa kasinam, ulatudes umbes kahe miljoni dollarini filmilt. Kuid ka temale on tunnustust jagunud – näiteks tänavusel Oscarite jagamisel võidutsenud ansamblidraama «Kokkupõrge» eest.

Hollywoodis on vähe meesnäitlejaid, kelle eneseuhkus lubab edukama abikaasa kõrval pikalt vastu pidada. Pealegi paistavad Reese ja Ryan väga erinevad – näitlejatar on lõunaosariikidele omaselt avali, sõbralik ja rõõmsameelne, tema mees aga kinnisevõitu tüüp, kes ei püüa avalikkusele meele järele olla.

Kuuldused nende abieluprobleemidest on kestnud aastaid, kirjutab New York Daily News. Ometi on kumbki kõlakaid suhte karilejooksust alati kategooriliselt tõrjunud.

«Nad on väga õnnelikud, nagu kõik võisid Oscari-gala ülekandes näha,» kuulutas pressiesindaja tänavu märtsis.

Kuid pealtnägijate väitel hoidsid Reese ja Ryan teineteisest Vanity Fairi kuulsal afterparty’l eemale. «Ryan istus omaette ja nägi üsna mossis välja,» ütles keegi tunnistaja ajakirjale Life & Style.

Alles paar nädalat tagasi näitas Reese end Ryani uue filmi, Clint Eastwoodi lavastatud «Meie isade lipud» esilinastusel, ent keegi fotograaf tabas abielupaari nägelemas.

Reese, kes tutvus Ryaniga omaenda 21. sünnipäeva peol, on kooseluprobleeme tunnistanud.

«Abielu on raske,» ütles ta 2004. aastal ajakirjale Vanity Fair. «Ei tohi oodata, et teine inimene sind iga päev õnnelikuks teeks või su elu täiuslikuks muudaks.» Kaks aastat varem oli Ryan tunnistanud, et nad käivad abielunõustaja juures. «Kõige suurem viga oleks seda mitte teha, probleeme ignoreerida ning lasta abielul puhtast laiskusest kokku variseda,» ütles ta Daily Newsile.