Inimesed
4. mai 2006, 00:00

Prodigyt soojendab reedel The Amatol (1)

Reedel Saku Suurhallis esinev The Prodigy on maailmaturneega «Their Law: Their Singles 1990 – 2005» jõudnud Baltikumi ja Poolasse.

Nii Poola kui ka Läti kontsert lähevad täismajale – 8000 inimest. Eelmisel nädalal oli The Prodigy A-lava peaesineja ka legendaarsel festivalil «May Day», mis toimus 30. aprillil Dortmundis, Saksamaal. Soojendusbändi valis The Prodigy ise, selleks on Moskva alternatiivrokipunt The Amatol.

Seekordsel maailmaturneel on koos The Prodigy peaaegu oma algkoosseisus, sest laval on nii Keith Flint, Maxim Reality kui ka Liam Howlett.

The Prodigy on tuntud oma võimsa valgus-show’ga. Sedapuhku ületab bänd kõik eelnevad tuurid, kasutades 150 erinevat valguspositsiooni, mis koos tavapärasest võimsama helitehnikaga tuuakse kohale kolme rekkaga. Kuna väga palju on stroboskoopilist valgust, soovitab artisti esindaja fännidel kaasa võtta päikeseprillid. Sama kehtib ka helivõimsuse kohta, kasutada tasuks kõrvatroppe. Lavale on palutud bändi poolt ka hapnikuballoon koos regulaatori ja hingamismaskiga.

Pärast turnee lõppu suundub bänd stuudiosse, et teha tööd uue materjaliga ning aasta lõpus ka uus plaat avaldada. Värsket intervjuud The Prodigy liikmetega ja ka katkeid «May Day» festivalilt Dortmundis saab näha 4. mai õhtul Kanal 2 saates «Reporter».