MULLU VÕIDUKAS, AGA TÄNAVU? Mullu võidutses Nädala auhindade jagamisel televisiooni naissaatejuhtide hulgas Anu Välba. Täna õhtul saab selgeks, kas võit tuleb kordamisele või mitte.Foto: Arhiiv
Inimesed
26. aprill 2006, 00:00

Ajakiri Nädal valib täna parimad teletegijad (1)

Seitsmendat aastat kutsub teleajakiri Nädal täna hotelli Viru Merineitsi restorani kokku 300 televisiooni- või raadiotööga seotud inimest, et jagada neile tiitleid.

Nädala peatoimetaja Einar Ellermaa nentis eile kahetsusega, et kuna nominendid on üldse kõik Eesti televisiooni ja raadiote saated ja tegijad, ei saa ta anda võitjate kohta mingeid vihjeid. Senisele kuuele kategooriale (Eesti parim tele- või raadiosaade, tele- või raadio nais- ja meessaatejuht) liitub tänavu esimest korda parima seriaalinäitleja kategooria.

Ellermaa ei soovinud täpsustada sedagi, kas tegemist on mees- või naisnäitlejaga.

Üks on aga selge – kõik pärjatavad selgitati välja rahvahääletusel, mille tulemus ei pruugi EMORi iganädalaste reitingutega sugugi kokku langeda. «Saatejuhtidel peavad olema väga aktiivsed toetajad, kes teadlikult lähevad ja annavad oma hääle tema poolt,» selgitas Ellermaa. «Nad pidid ju minema internetti, avama lehekülje ja nime kirjutama või siis saatma meile tagasi Nädalas ilmunud hääletuskaardi.»

Hetkeks, kui häälte andmine lukku pandi, oli oma seisukoha öelnud 3116 inimest.

Sadu kutsutuid lubab Nädal täna õhtul kostitada hea söögi ja joogiga, kitarril musitseerib Robert Jürjendal.

«Eks see üritus olegi kujunenud rohkem tele- ja raadiorahva kokkutulekuks,» tähendas Ellermaa.