Inimesed
15. aprill 2006, 00:00

Käekotike, mis träni peidad sa? (2)

Aeg on taskurätid ja nohurohi käekotist välja visata ja teha ruumi kevadisele nodile. Mida võiks noore naise ridikül peale krediitkaartide ja kosmeetikavahendite sisaldada?

ÜKS SUKK:

Kirud end maa põhja, kui sukasilmad hakkavad jooksma ja varu ei ole kaasas. Et sellised pisiasjad päeva ei rikuks, võiks kotis olla vähemalt ükski sukk.

VÄGA ILUSA MEHE PILT:

Mingi geront tikub ligi?! Pillud tema lühikese kasvu ja harjassoengu kohta mõnitavaid märkusi, aga ikka ei saa takjast lahti? Tõmba rahakoti vahelt välja foto! Väga-väga ilusa mehe foto! Ütle, et see õliselt läikivate musklite ja briljantsärava naeratusega kutt on sinu mees (tegelikult võib olla suvalise ilueedi pilt). Geront lahkub mornilt.

VÄIKE ÕMBLUSKOMPLEKT:

Ai-ai! Tantsu vihtudes kärises pluusi küljeõmblus. Mis siis ikka, ööklubi tualetti nõeluma! Ja pidu võib jätkuda…

GLÜKOOSITABLETID:

Ei pea teps mitte kohvi kulistama, et väsinud silm jälle särama hakkaks. Glükoos annab kohe energiat. Arvutasime välja, et keskmisest glükoositabletist saab 10–11 kilokalorit. Tic-Tac sisaldab neid küll kõigest kaks, aga mis sellest tühjast üldse kasu on?

HUULEKREEM:

Pärast kuuma suudlemist kulub huulte turgutamiseks marjaks ära.

MINIPUDEL ALKOHOLI:

Kui niisama ei julge kena noormehega juttu alustada…

PAAR VISIITKAARTI:

Kui oled juba noormehega jutule saanud.

PAAR TAMPOONI:

Kunagi ei tea, millal päevad algavad.

KAKS MINITESTRILÕHNA:

Üks pudelike peaks sisaldama jumalikku lõhna, mille pahvak paneb mehepojad sinu ümber mesilassülemina sumisema. Teine jälle võigast aroomi, mis mehe haisteepiteelile langedes sunniks varvast laskma.

JUUKSEKLAMBER:

Kui peolt tulles kotipõhjas sobrades avastad, et autovõti on kadunud, läheb juukseklambrit tarvis ukse lahtimuukimiseks. Enne võiks kodus harjutada, et pimedal tänaval käbedamalt läheks.

TEINE TELEFON:

Sinu teine number oleks ainult parimatel sõbrannadel. Saad teha sõbrantsile sellelt telefonilt vastamata kõne, andmaks talle teada, et sind on vaja piinarikkalt kohtingult päästa. Või helistad ise oma teisele numbrile.

VITAMIINIJOOK:

Saime teada, mis on igikestva nooruse üks allikaid. Nägime nimelt oma silmaga, kuidas Marju Kuut lonksas Dave Bentoni kontserdi ajal vitamiinijooki Actimel. Tuleb arvestada võimalusega, et elad pensionini. Aga meie küll ei taha, et lapselastele pannkookide küpsetamine võhmale võtab.

RASEERIJA:

Räägime tõestisündinud loo. Enne paljutõotavat õhtut vupsas neidis noormehe vannituppa end kohendama ja karva­kasvust vabanema. Abiotsivalt ringi vaadates jäi talle silma pardel. «Milline õnn!» mõtles ta, aparaat käes surisemas. Äkitsi tabas ta endalt noorhärra jahmunud pilgu. Ta oli unustanud ukse lukus­tada!