ETTEVAATLIK MÄSSAJA: Ehkki Hillar Kohv nõretab kuuel kirjaleheküljel murest, kuidas teda PIMP-TV tegijad alandavad, ei jätku mehel julgust asja lõpetada.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
28. jaanuar 2006, 00:00

Hillar Kohv tõstab mässu PIMP-TV vastu (22)

Pärnumaa kirjasaatja Hillar Kohv, keda Tallinna kaabeltelevisiooni PIMP-TV nn. saatejuhina ekspluateerib, teatab, et tal hakkab mõõt täis saama.

Tihedalt täis kirjutatud kuuel leheküljel teatab Kohv, et 23. jaanuaril Viljandis toimunud salvestus mõjus talle väga halvasti.

Lugejakirjade meister kurdab, et tal kästi lolli mängida ja Jämejala psühhiaatriahaigla akna all Aivar Voitkat hüüda, millest ta keeldus.

Võttebrigaad oli sajatustega ära aetud ka Voitkade kodutalu õuelt, misjärel otsustatud intervjuu Ülo Voitkaga lavastada. «Seda rolli mängis Margo Vaino, tõmmates mütsi silmile,» kirjutab Kohv. «Eks ma siis esitasin talle kokkulepitud küsimusi, nagu näiteks, et kuidas nad 13 aastat metsas elades sekselu elasid ja Vaino Voitkana ütles, et «peksin pihku, vaatasime seksajakirju ja heitsime pilku külapoe müüjannadele». Selle tsirkuse lõpetuseks pidin heitma oma kasukaga lume peale ja tegema «lumeinglit», et midagi oleks põnevat, kui plaanitud värk nurjus.»

Järgmise teemana pidi Kohv küsima viljandlastelt, kas nad teavad, et Viljandi on Eesti geipealinn. «Mul soovitati noormeestega flirtima hakata, kuid seda ma ei teinud ning taas oldi mu peale pahased,» kirjutab Kohv.

«Mulle loeti karmid sõnad peale, et Barkalajaga tuleb midagi põnevat ette võtta, et muidu on saade nahas ning minuga edaspidi koostöö küsitav,» kirjutab Kohv.

«Tõtt öelda mul hakkab juba see nõudmine ja kamandamine ära tüütama vaikselt. Tekib küsimus, mille nimel ma seda pulli üldse teen?» kurdab Kohv, et raha talle ei maksta ja isegi palvet salvestatud saadetest talle video teha, on ignoreeritud.

«Ega ma mingi robot pole, et vajuta ning teen kõike, mida soovitakse. Kamandamist ilma midagi vastu saamata ma ei kannata!» põrutab Kohv, kuid muudab ettevaatliku mehena kirja lõpus tooni. «Vaatamata antud juhtumile mul Ken Saani vastu veel koostöö tegemise osas päris vastumeelsustõrget pole tekkinud.»