HUKUTAV ILU: Kristin Scott Thomas on tunnistanud, et temasse ei armu eakaaslased, vaid noored mehed. «Olen pidanud nii mõnelgi noorel näitlejal paluma maha rahuneda.»Foto: AlL Over Press
Inimesed
26. oktoober 2005, 00:00

Kristin Scott Thomase abielu purustas noor armuke? (4)

Kristin Scott Thomase abielu on lõplikult läbi. «Inglise patsiendi» tähte on nähtud Londonis koos endast tosin aastat noorema näitlejaga.

Kuuldused Thomase ja tema abikaasa, prantsuse günekoloogiaprofessori Francois Olivienne’i abieluprobleemidest vallandusid ligi kuu aega tagasi. Briti ajakirjandus vihjas, et 45aastase näitlejanna südame on vallutanud temast tunduvalt noorem mees, 33aastane näitleja Tobias Menzies.

«Francois on omadega täiesti läbi.»

Värske Daily Mail kinnitab, et Kristin ja Tobias on kindel paar. Näitlejaid nähti üle-eelmisel pühapäeval kahekesi Londonis kinno minemas.

Seejärel jalutasid armunud Thamesi jõe ääres ja suundusid romantilisse itaalia restorani. Pärast õhtusööki läksid armunud teineteise piha ümbert kinni hoides Kristini korterisse. Järgmisel hommikul kell kümme väljus Tobias majast, seljas needsamad riided mis eelmisel õhtul.

Kristinil on viimasel ajal tihti Londonisse asja olnud, sest sel nädalal esietendub Play­hou­se Theatre’is Luigi Pirandello draama «Nagu sa mind näha soovid», kus näitlejanna kehastab mälu kaotanud ööklubitähte. Abikaasa Francois, tunnustatud viljatusspetsialist, jäi lastega koju Pariisi.

18aastase abielustaažiga paaril on ka maamaja Burgundias, kus nad suvel üritasid probleemidest üle saada. Ehkki Kristin pole lahkuminekut ega uut romaani kommenteerinud, tunnistas ta, et väntas suvel filme vaid Prantsusmaal perekondlikel põhjustel. «Ma sundisin ennast,» ütles ta. «Kui ukse vahel olnuks kas või tibatilluke pragu, oleksin kibekähku jalga lasknud.»

Armudraamade spetsialist

Daily Maili andmeil tut­vus Briti filmitäht oma kaasmaalase Tobias Menziesiga kaks aastat tagasi. Noormees on män­ginud mitmes tunnustatud telesarjas, näiteks «Midsomeri mõrvades», ning kehastab BBC uues seriaalis, seksi ja vägivalda tulvil «Roomas» Marcus Junius Brutust. Kui kaua on kestnud nende salasuhe, pole teada. Kolleegi sõnul on Fran­cois abielukriisist täiesti murtud. «Francois on väga halvas seisus. Kuuldused, et Kristin kepsutab mööda Londonit võõra mehega ringi, on murdnud ta südame.» Allika väitel on Francois koguni Londonisse sõitnud, et uurida, mis toimub. «Ta tahab, et naine tagasi Pariisi tuleks.» Kristini järele igatsevad ka tema kolm last – Hannah, 16, Joseph, 14 ning nelja-aastane pesamuna George.

Saatuse iroonia: Kristin Scott Thomas on oma hiilgerollides kehastanud naisi, kes pagevad abi­eluprobleemide eest salasuhtesse. «Olen truudusemurdmisele väga tänulik,» on ta naljaga pooleks öelnud. Liigutav lembedraama «Inglise patsient» tõi Kristinile isegi Oscari nomi­natsiooni, kuid oma lemmikfilmina nimetab ta Evelyn Waugh’ romaanil põhinevat «Peo­täit põrmu», mille keskmes on samuti armukolmnurk.