Inimesed

Naisi vahetatakse läbi terve suve (11)

LISA KOMMENTAAR

libe8. juuli 2005, 18:01
mmm... millal siis see jälle telekas hakkab
Mehelik eesnahk8. juuli 2005, 17:02
Mérle kasvata endale ennem rinnad kui siia tädi juttu tuled ajama,ma ei viitsi teiega vaielda teile ei jõua niikuinii midagi kohale,elage kuidas tahate mul teist pohhui ja et sa teaksid ma ei vingu vaid räägin nii nagu asjad kipuvad olema .
Merle8. juuli 2005, 14:57
...kuid miks mehed arvavad, et nad on alati paremad kui naised, et nemad on perekonnapead ja naistepaikapanijad. Need, mehed, kes ikka mehelikult käituda oskavad ja naisi kaitsevad, on naiste silmis ikka kõvad tegijad ja neid mehi naised imetlevad ja ihaldavad. Kuid nagu ma näen, siis eesnahk on samasugune viriseja nagu ta oma arvates virisejaid naisi kirjeldab...äkki oled mõni naiselik mees või mis?
to:to eesnahk8. juuli 2005, 14:10
Esiteks sündisin siia ilma sellel eesmärgil et elada,pluss elada nii kuidas seda õigeks pean ja ise tahan,tahaks teada sinu eesmärki.Spekuleerin veits ja oletan et sinu eesmärk on ilmselt koguaeg vinguda,siunata kui mees sõpradega väljas käib mis ei ole ju igaoäevane asi,ükski mees ei viitsi 24/7 naisega koos istuda,temaga kudrutada,ja asju arutada,naiste unelmate mees on mingi lakutud mees kes täidab kõik nende käsud ,viibib koguaeg oma naise juures on viisakas,nõustub kõigi naise mõtetega jne ehk siis ühesõnaga tuhvlialune.Meeste unelmate naine on aga piltilus blondiin kes ei käi oma mehele pinda,on sõbrALIK ei õelutse,annab mehele ka vabadust jne.Selge on see et neid unelmate kaaslasi pole,või kui on siis mõned üksikud ja needki kinni.Aga sinu kommentaari lugedes saan sinu iseloomust üldpildi,oled kibestunud.võib-olla elus ja meestes pettunud ja nüüd siia üldistama ja tatti pritsima,kas see kui mees 2korda kuus sõpradega mõned õlled võtab ja meeste seltskonnas lõõgastub on lapse lollus,kas see võtab sinult ära toe mida nii väga vajad?Mul on tunne et oled üksik,või kui sul ongi keegi siis tunnen vaesele vennikesele kaasa.
to eesnahk8. juuli 2005, 12:40
Väga huvitav on aga see,et mehed peavad saama kogu aeg sõpradega õlut juua ja muid laste lollusi teha, naine aga vaadaku,et iga päev oleks söök laual ja kõik toimetused kaasaarvatud tööl käimine tehtud.Mulle isiklikult miskipärast tundub,et palju irisemist tekitabki naistes see,et pole kellelegi nagu hästi toetuda. Ja siis veel,et kui peksa saaks sinu enda lihane ema ,kes sind kuigi ama ei saa aru,mis eesmärgil sünnitanud ja kasvatanud, kas see meeldiks ka? kuigi võib olla ka tema iriseb just seetõttu,et sinu lugupeetud isa tahab kogu aeg sõpradega õlut juua jne...
eesnahk8. juuli 2005, 12:14
Ok naistel past kinni.Nagu üks naine siin ütles kes oled sina et tuled kohut mõistma teise inimese üle,aga naised võivad iriseda ja närida,ülbitseda karjuda ja süüdistada ja nemad on need õugd Kohtumõistjad,ärge kobisege siin suurem osa meestest tuleb teile kallale kuna on väsinud teie õiendamistest,naised on küllaltki õelad ja ärge siis süüdistage kui mokk lõhki meest,ise oleks pidanud oma suuvärki talitsema,aga kus sa sellega alati on mehed süüdi,vaadake ikka enda käitumist ka,tahate haarata majas võimu ja ise püksikandjaks saada kui aga mehele selline asi ei meeldi ja ta oma naisega ei viitsi vaielda ja karjuda paneb ta naise füüsiliselt paika ning naine on jälle omal positsioonil,kuni temaS JÄLLE väike õeluse ja domineerimise uss pead tõstab,sellised naised on mõtetud kes koguaeg meest süüdistavad,need ongi need irisejad ja kontrollihaiged kes ei luba sõpradega õlutki juua,pluss veel ma kujutan ette et kui naised oleksid meestega füüsiliselt võrdsed või nendest üle saaksid mehed tunduvalt rohkem peksa kui naised praegu,ärge õelutsege oma meestega vaid katsuge vahest teistmoodi,et ei tänita koguaeg jne.
....8. juuli 2005, 10:58
ma mõtlen ka et milleks sinna saatesse minna? Aga eks ikka mingi edevus ja uudishimu saadab sinna. Mina ausaltöeldes ei tahaks et meie koju tleb keegi võõras naine ja hakkab asju tegema oma moodi. Kodu on ikka minu privaatsus ja kui kõik seda näevad siis ei olegi enam ju privaatsust.
??8. juuli 2005, 10:31
Ma ikka mõtlen, et millega neid sinna saatesse minema sunnitakse...
Naine8. juuli 2005, 08:47
naist lööb ainult nõrk ja rumal mees. Millal inimene muutub vägivaldseks.- kui ta ei suuda ennast nagu loomgi muul viisil maksma panna..elades nii välja komplekse.Pealt võib kõik olla kena,kuid sisu "mäda". See ei ole ainult antisotsiaalsete pärusmaa.Sellise mehe silmsi on iga naine "lits"!!! paraku on 89% "litsidest" vägagi monogaamsed!!!
Mees....kui tahad tõsta naise vastu käe..kalla ennast ennem pange külma veega üle ja kui sa siis veel tahad seda teha...mine ravile. Kes oled sina,et sa mõistad kohut teise inimese üle. Kui ta sulle ei meeldi..ASTU MINEMA!!!!!
mannu8. juuli 2005, 06:24
Sina putukas,tarantel, pole mingi mees, kui tuled naist lööma ja mitte miski ei óigusta seda. Sinu hälbelise móttemaailma järgi tuleks siis n.ö.l... maha lyya, aga mida teha joodikutest meestega?? Yles puua??:P Juttu on artiklis millestki muust....aga kui naine su juurest ära läinud, siis otsi ikka viga ka endast(pindu teise silmas näed, aga enda omas palki mitte!;)) vói mine nóustaja juurde, mitte ära hakka kohe hommiku vara tatti pritsima!!
TARANTEL8. juuli 2005, 06:16
Ja nii mõnigi naine läheb jälle turvamaja ukse taha nutma ning kurtma, et tehakse liiga... Naised, vaadake endid peeglist ja ärge otsige vähemalt täna tekkinud olukorras süüdlasi meeste hulgast. Te olete oma käitumisega andnud täielikult mõista, et olete litsid ja kerge saak... Te olete ise endid alandanud niikaugele, et teie väärikus on võrdne nulliga. Ja kui keegi teile tappa annab või lööb, siis teadke, et lööja ei näinud teis lugupeetud naist (ema) vaid litsi...