ÕNN KOOS EMMAGA: Brian Harvey koos tüdruksõber Emma B-ga 2002. aastal, kui elu veel ilus tundus. Nüüd viibib laulja haiglas, sest jäi teisipäeva varahommikul õnnetult iseenda auto alla. Samuti on Brianil arstide sõnul kliiniline depressioon – eelmisel nädalal üritas langenud superstaar endalt elu võtta.Foto: All Over Press
Inimesed
2. juuni 2005, 00:00

Langenud staari appikarje (10)

Endise popbändi East 17 laulja Brian Harvey viibib haiglas kriitilises seisundis, sest jäi teisipäeva varahommikul oma kodumaja ees iseenda Mercedese alla, teatab BBC. Briani elu pole just kiita – eelmisel nädalal üritas sügavas depressioonis laulja enesetappu.

Auto all muljuda saanud Harveyl on pressiesindajate sõnul mitmeid luumurde ja kõhuõõnevigastus ning teda ravitakse Whipps Crossi haiglas Londonis.

Scotland Yardi politseijaoskonnast öeldi, et autoõnnetuse asjaolusid uuritakse. «Praegu oletame, et mees kukkus oma kabrioleti juhipoolselt istmelt välja, kui ta püüdis väljasõiduteelt tänavale keerata,» ütles Londoni politsei pressiesindaja. Politsei sõnul oli Harvey autos üksinda ning õnnetusse polnud segatud ühtki teist inimest.

Teisipäevane autoavarii on järjekordne prohmakas kunagise superstaari viimasel ajal viltu vedanud elus – õnnetusele eelnes kaks läbikukkunud enesetapukatset. Eelmisel nädalal toimetati 30aastane Harvey haiglasse, sest ta oli võtnud liiga palju unerohtu. See oli juba teine kord kuu aja jooksul, kui laulja endalt elu võtta üritas. Samuti pole Harvey teinud saladust sellest, et ta ka narkootikumidega sina peal on. Laulja on tunnistanud, et hullematel päevadel neelab ta kuni 12 ecstasy-tabletti ühe õhtu jooksul.

Harvey pressiesindaja kinnitab, et langenud staari viimase aja käitumine on kui appikarje, et tema elus pole asjad korras. East 17 laulja elu pole võrreldes tema hiilgeaegadega 1990. aastatel tõesti mingi meelakkumine olnud – maikuus läks ta lahku tüdruksõbrast, modell Emma B-st ning tema soolokarjääri ei saa ka just hiilgavaks nimetada.

Arstide sõnul on mehel kliiniline depressioon, kuid hingehaavade ravimisega saab ta tegelema hakata alles siis, kui füüsilised vigastused on terveks ravitud.