ENNE JA PÄRAST: Erik Morna muutumiseks kulus kõige rohkem 20 minutit.Foto: Arno Saar
Inimesed
28. veebruar 2005, 00:00

Erik Morna totaalne muutumine

Kümnenda numbrini jõudnud meesteajakiri FHM jagas reede õhtul klubis Venus peetud peol firmadele moe- ja iluauhindu, kuid kulminatsiooniks kujunes siiski väljaande peatoimetaja Erik Morna totaalne muutumine.

Õhtut juhtinud Romi Erlach kutsus demonstratsioonesinemiseks lavale peatoimetaja, et teha kõigile meestele puust ette ja punaseks, kuidas muutuda stiilseks. «Andestame talle ta välimuse, arvestades, et ta on tulnud siia oma töörõivastes,» ütles Erlach. Kurjad keeled sosistasid siiski, et tegu polnud mitte Morna argiriietega, mida ta tööl käies kannab, vaid et mees oli tuulanud mitu tundi turul kasutatud riiete osakonnas.

Ajakirja moetoimetajale Antoniole anti samas ülesanne valida peatoimetajale uued rõivad ning juuksurile käsk vormida stiilne soeng. «Kardan, et must tehakse koletis,» närveeris Morna, enne kui ta klubi rõdul, kus tavaliselt hööritavad puusi klubitantsijad, istet võttis ning kiharad asjatundjale geelitada andis. Ümberriietumiseks suundus mees kuhugi lõbustusasutuse tagaruumidesse.

Ja siis ta tuli, saatjaks tormiline aplaus – seljas Hugo Bossi pintsak, Montoni särk, jalas Dieseli teksad ja Ecco kingad. «Ainult stringid ja sokid on peatoimetaja enda omad,» märkis Antonio. Morna tunnistas, et on ikka teine tunne olla küll: «Peal on natuke raskem ja kardan maha istuda ja ära määrida,» vihjas ta ilmselt kasutatud juuksegeeli hulgale ja heledale pintsakule.