Inimesed
4. november 2004, 00:00

Allan Roosileht täna viimast päeva Raadio 2 eetris

Kuulajaid 11 aastat raadio juurde naelutanud Allan Roosileht on täna viimast päeva Raadio 2 eetris.

R2 peatoimetaja Heidy Purga räägib SL Õhtulehele kuulajamagneti lahkumise tagamaadest: «Allan esitas meile avalduse, milles teatas soovist uuest aastast mitte jätkata samal ajavööndil, nagu ta seda siiani oli teinud.»

Eesti Päevalehele antud intervjuus ütleb Roosileht, et tema tööleping oleks kehtivuse kaotanud 2. veebruaril. Ta palus, et temaga sõlmitaks samas mahus uus pikaajaline leping kahe aasta peale. Töölepingut ei pikendatud. Teatavasti on R2 alustanud noorenduskuuri, kus vanad kalad asendatakse noortega.

Raadio 2 sihtgrupp on Heidy Purga sõnutsi alati olnud 20–40aastased kuulajad. «Selles grupis on Allan Roosileht väga edukalt hakkama saanud.»

«Minu meelest on Roosilehe näol tegemist väga adekvaatse raadiotöötajaga. Ma kujutan ette, et ta on Eestimaa mastaabis kindlasti üks oma ala paremaid töötajaid,» kahetseb Purga, et raadiohäälele ei sobinud need alternatiivvariandid, mis talle pakuti. Roosileht rääkis Päevalehele, et talle ei tahetud nädala sees eetriaega anda, küll aga pakuti asemele staaripõhist saadet laupäeval-pühapäeval ja ta oleks jätkanud oma show’d. Oma edasisi plaane raadiomees ei paljastanud.