ELU TÄHTSAIMAL PÄEVAL: Kadri ja Indrek Tiisel otsustasid, et läbupidu nad oma pulmadest ei tee.Foto: Erakogu
Inimesed
30. september 2004, 00:00

Neiokõsõ liige Kadri läks mehele

Jutud viimati Eurovisioni lauluvõistlusel Eestit esindanud Neiokõsõ liikmete vahel lahvatanud konfliktist on liialdatud – kuigi erinevad isiksused, on läbisaamine endiselt hea. Pealegi on meeldiv uudis – Kadri Uutma läks mehele.

Viimati sai Neiokõsõ kokku augustis, kui Mazdasid importiv AS Vilojett sünnipäevapidu pidas. «Praegu me küll ei tegutse,» tunnistab ansambli liige Astrid Böning. Ainus uudis, mis tüdrukuid puudutab, on ansambli liikme Kadri Uutma abiellumine. «Ta tahtis seda vaikselt ja omaette tähistada, me ei käinud kohal,» märgib Astrid. Sama kinnitab ka helilooja Priit Pajusaar: «Ta tegi seda minu teada väikselt.»

Vikerraadios hommikukava ja «Lapsesuud» juhtiv ning uut laste mälumängusaadet «Miniturniiri» toimetav Kadri võtab õnnesoovid tänuga vastu. Ta ütleb, et registreerimisele olid kutsutud vaid paari vanemad, tagasihoidlikule tseremooniale järgnes pidulik õhtusöök. «Ja siis sõitsime kahekesi mööda Eestit ringi,» selgitab Kadri. Tema väljavalitu on suupillimängija Indrek Tiisel. «Nii et minust on saanud Kadri Tiisel,» tähendab värske abielunaine. Indrek mängib trummar Peeter Jõgiojaga ansamblis, mille nimi on Bisquit Rollers. Kadri möönab, et rahvamuusikaga pole tema mees mitte kuidagi seotud: «Ta on blues’imees.»

Väikese peo kasuks otsustas noorpaar seetõttu, et registreerimise ajale sattus korteriremont. «See seab ju teatud piirid. Teiseks leidsime, et see on vaid meie kahe üritus. Vanemaid, loomulikult, ei saa kõrvale jätta, aga me ei pidanud vajalikuks suurt läbupidu korraldada,» sõnab Kadri.

Pajusaare sõnul ei ole Neiokõsõga edaspidiseid plaane ei temal ega Glen Pilvrel. «Ütleme niimoodi, et nad on ikka niivõrd erinevad inimesed, niivõrd erinevatest kohtadest, niivõrd erinevate suundumustega... Pole välistatud, et mingi raksu veel millalgi midagi teeme, aga praegu sihikindlalt selles suunas tööd ei tee. Jõudsime arusaamisele, et see oli vaid Eurovisioni projekt.»

Priit, Astrid ja Kadri kinnitavad, et riidu bändiliikmete vahel ei hõõgu. Kaugel sellest – kõik saavat ülihästi läbi. «Meil tuleb varsti kokkusaamine, vaatame Eurovisioni videot, mille me seal ise filmisime... Nagu ikka sellised kokkusaamised on,» ütleb Priit.