TAHAB KESKENDUDA ISIKLIKULE ELULE: “Ma armastan tööd. Mul on seljataga 15aastane kogemus, millest ammutan kogu aeg jõudu. Aga teatud määral olen ma isikliku elu unarusse jätnud. See on halb,” ütles Kylie Minogue hiljutises telesaates, vihjates oma suhtele briti modelli James Goodingiga.Foto: All Over Press
Inimesed
13. märts 2002, 00:00

Kylie valmistub mehele minema

Popprintsess Kylie Minogue plaanib abielluda ja pere luua. Peigmehekandidaati pole vaja kaugelt otsida - selleks on lauljatari kauane kavaler, briti modell James Gooding.

Tumedapäine Gooding võib end lugeda maailma õnnelikemaks meheks. Veel paar aastat tagasi sai endine kebabimüüja ja nüüdne modell Kylie võlusid imetleda vaid oma toaseinale riputatud plakatilt. 33aastane lauljatar on alati väitnud, et jääb vallaliseks ja keskendub karjäärile. Kuid nüüd vihjas ülieduka comeback’i teinud Kylie legendaarse briti teletähe Michael Parkinsoni jutusaates miljonite televaatajate silme all, et 26aastane britt James võib olla see üks ja ainus.

Parkinson küsis poptähelt, kas ta on valmis oma peigmehega abielluma ja peret looma. Kylie vastas ujedalt: “Vist küll... jah. Üritan alati mitte öelda jah ega ei, sest kes teab. Aga ma olen kindel, et see juhtub. Karjäär on mulle tükk aega olnud kõige tähtsam maailmas. Nüüd sean tulevikusihiks harmoonia saavutamise.”

Tülitsevad otse tänaval

Nägusat Jamesi võis näha Kylie kõrval hiljutisel Briti muusikaauhindade jagamisel, kus lauljatar pälvis kaks auhinda ja pani publiku oma seksika kostüümiga vaimustusest huilgama. Noormees ei varja, et Kylie on olnud tema ammune unistus. Kaks aastat tagasi Los Angelese peol poptähega silmitsi sattudes tardus James enda sõnul soolasambaks. Ehkki paarikese vahel tekkis juba esimesel kohtumisel tuline säde, pole nende suhe jäänud karideta. James käib sageli ilma Kylieta pidutsemas. Sõprade sõnul ajab noormehe komme võõraste naistega flirtida lauljatari ahastusse.

Mullu suvel tabasid kõmufotograafid Jamesi käevangust modell Sophie Dahli. Novembris nähti meest takso tagaistmel suudlemas Londoni peoplikat Beverly Bloomi. Kolm päeva hiljem tülitsesid James ja Kylie otse tänaval. Lauljatar, kelle singel “Can’t Get You Out of My Head” oli äsja vallutanud edetabelid, kisendas, et James ta rahule jätaks. L’Oreali reklaamides esinenud modell marssis minema, jättes pisarais pruudi üksi koju vantsima.

Kõigele vaatamata kinnitavad sõbrad, et Kylie ja James jumaldavad teineteist. Jamesi ema endine elukaaslane Ernie White ei varja, et noormees võib oma kuulsa sõbratari varsti altari ette viia. “Jamesil on olnud palju naisi, aga ma pole näinud, et ta võtaks kedagi nii tõsiselt kui Kylie’t.”

Rida kuulsaid peigmehi

Neitsilikkusest on kaugel ka Minogue. Tema minevikku kuulub rida showbiz’itegelasi, nende seas kolleeg telesarjast “Naabrid” Jason Donovan, Lemonheadsi solist Evan Dando, modell Mark Gerber, näitleja Pauly Shore ja fotograaf Stephane Sednaoui. Ent mees, keda Kylie ei suuda oma südamest välja heita, on INXSi laulja Michael Hutchence, kes end 1997. aastal Sydney hotellitoas üles poos.

Kirglik romaan, mis kuuldavasti oli alanud Hutchenche’i sõnadega: “Kas ma teen sulle lõuna välja või läheme kohe keppima?” muutis igaveseks Kylie elu. Lauljatar meenutab möllu- ja naistemeest tänini hea sõnaga, rõhutades Hutchence’i õrna poolt. “Michael oli imeline õpetaja ja armuke, aga ta ei õpetanud mulle üksnes seksi.” Parkinsoni saates lisas Kylie: “Tutvusin temaga hetkel, mil olin valmis maailmale otsa vaatama. Michael eemaldas mu silmaklapid.”

Puhta põllekesega naabriplika imago muutus Michaeliga kohtudes üleöö. Süütust seebitähest sai vamp, kes kandis nappi minit, kiitis ajakirjanduses narkootikume ning jäi lennujaama valvemeeskonnale käeraudadega vahele.

“Michael Hutchence uskus minusse!”

Ent Hutchence oli ka mees, kes ei esitanud Kyliele nõudmisi. “Ta lihtsalt hoidis mind. Ta ei öelnud, mida ma tegema pean - et esine nii või otsusta naa. Michael uskus minusse jäägitult. Ta nägi minus midagi juba siis, kui ma polnud veel popp.” Muidugi polnud nooruke Kylie võimeline metsiku eluviisiga Hutchence’it taltsutama. Armuloo hävitasid mehe kõrvalhüpped, mida lauljatar ei suutnud paari aasta pärast enam taluda.

Minogue’i endisi kavalere, näitleja Rupert Penny-Jones ütles pärast paar nädalat kestnud kuramaa˛i lõppu: “Kylie tekitas minus tunde, et ma olen maailma õnnelikem mees. Aga ma ei usu, et ta nõustuks kunagi kellelegi kuuluma.” Sama kinnitas 1998. aastal ka lauljatar ise, öeldes: “Ma ei usu suhete püsimajäämisse.” Ent see oli enne, kui ta tutvus modelliga, kes oli teda aastaid kaugelt jumaldanud.

Kas popdiiva on käinud ilulõikusel?

Pärast hiljutist Briti muusikaauhindade jagamist kahtlustas Briti kõmuleht The Sun, et seksikas minikleidis pepukest hööritanud Kylie Minoque ei saa ilma kirurginoata nii trimmis välja näha.

Kuid lauljatar ei pea kahtlusi mikski: “See mõte on nii naeruväärne, et ei tasu isegi vastamist,” ütles ta The Suni võistlejale The Mirrorile. Sõprade sõnul on Kylie neid väheseid inimesi, kes võib süüa ükskõik mida ning ikkagi vormis püsida. “Kylie treenib tantsusamme väga tõsiselt. Tema etteasted on ülimalt energilised - ja ta jumaldab ikkagi šokolaadikooki. Kaootiline eluviis võimaldab tal ilma mingite trikkideta vormis olla,” ütleb keegi sõber.

Kuid ka Mirror kutsus Kylie vanu ja uusi pilte vaatama maineka ilukirurgi. Dr. Jeya Prakesh ei välista, et lauljatar on käinud noa all. “Võimalik, et rindu on suurendatud numbrijagu - büst on lopsakam. Silmade ümbert on kadunud kulmualune raskus. Põsesarnad on viimastel aastatel kõrgemale tõusnud.” Prakesh seletab, et silmade ümbrust saab kohendada lõikuse abil, mille käigus kirurg sisestab juustepiirile lõigatud haavakesse kaameraga teleskoobi ning muudab liikumatuks lihase, mis kulmu allapoole tõmbab. “Nii tekib loomulik ja avatud pilk. Võimalik, et põsesarnu on kergitatud samal ajal. Implantaate pole ilmselt pandud, kuid põsk näeb välja, nagu oleks kude kergitatud ja rasva abil sarna kõrgemaks tõstetud.”

Kylie Minogue’i transformatsioon vambiks on viimaste aastate erutavamaid teemasid. Kui Kylie ka pole ilulõikustel käinud, tuleb tal oma efektse välimuse eest kindlasti tänada suurt professionaalide rühma: juuksureid, kosmeetikuid, treenereid ja stiliste. Tema imago ei meenuta vähimalgi määral seda puudlilokkidega õblukest hiirekest, kellest produtsendid Stock, Aitken ja Waterman tahtsid viisteist aastat tagasi teha uut Olivia Newton-Johni. “Mäletan, et mõtlesin: sellest tüdrukust ei saa staari,” ütleb verisulis lauljatariga tegelnud stilist Kelly Cooper Barr. “Nägin ränka vaeva, et tema lapselikust kogust midagi tõsiseltvõetavat teha. Kõik riided olid talle suured. Pidime eelistama lükrat, et rõivad ei lotendaks.”

Barr ei jõua ära imestada, et süütust naabriplikast on saanud mehi hullutav seksijumalanna. Kuid: “Enamik naisi lööb õitsele alles 30. eluaastates seksuaalse küpsuseni jõudes.”